Nagycsaládosok,3-nál is több gyerekes anyukák ti mikor mentetek vissza dolgozni? Vagy főállású anyukák lettetek?
1, 2!
Miért érdekel titeket? Nektek is 3 gyerek van otthon? Mik a terveitek? A főállású anyaságot választjátok, vagy kerestek munkát?
2 gyermek egyelőe visszamenni nem tudok a munkahelyemre megszünt. szivesen szülök még egyet aztan tanfolyam és munkába állok
2es voltam
Mi nyár végén leszünk nagycsalád :), van már egy 2-, és egy 4 éves gyermekünk. A munkaszerződésem most év végén fog megszűnni. Igaz, nem is terveztem visszamenni dolgozni. Egyelőre a főállású anyaság a terv, aztán meglátjuk, hogy boldogulunk.
Tanyán lakunk, állatokat tartunk, van viszonylag nagy terület, egy darabka erdő, nagy kert. Próbálunk amit lehet, megtermelni magunknak (hús, tej, tojás, zöldség-gyümölcs, tea, gyógynövények), minél jobban függetlenedni a pénzhez kötött dolgoktól. A környéken lakik több hasonló felfogású család, velük szoktunk barterezni ezt-azt, illetve tapasztalatokat cserélni.
Per pillanat olyan iszonyatos sok a munka, hogy fel is nevettem az egyik alkérdéseden (A főállású anyukák csinálnak emellett valamit?), épp ma bőgtem el magam délelőtt, hogy hulla fáradt vagyok, a terhességem miatt nem bírok annyit dolgozni mint elvárnám magamtól, és közben kaszálni kell a birkáknak, krumplit tölteni, palántákat kiültetni, sót darálni, akácot/bodzát/útifüvet szedni, a háztartást is gatyába rázni, és a rengeteg halogatott munka, amit sorolni is fárasztó. Szerencsére a gyerekek egyre jobban tudnak együtt játszani, de velük is kellene többet foglalkozni - erre sajna csak főleg télen, vagy rossz időben van időm...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!