Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Másnak is van ilyen?

Másnak is van ilyen?

Figyelt kérdés

Most lesz két éves a kisfiam! Elég aktív! :D sok rosszaságot csinál! De ha rászólok csak nevet és tovább csinálja! De ha az apukája szól rá akkor gyorsan felmászik az ágyára és meg se mukkan! Miért van az hogy engem nem vesz komolyan?

Más anyukának van így?

2014. máj. 17. 09:20
 1/4 anonim ***** válasza:
Mert tudja, hogy veled megcsinálhatja. Nem vagy következetes. Ha rászólsz, legyen következménye.
2014. máj. 17. 09:36
 2/4 A kérdező kommentje:
Ha olyat csinál rácsapok a kezére! Vagy felültetem az ágyra! De semmi! A páromnak meg csak egy szavába kerül!
2014. máj. 17. 10:00
 3/4 anonim ***** válasza:

nem vagy következetes, apa meg az.

változtatnod kéne... elsőként magaddal megegyezni, hogy mi az amit nem lehet és mi az amit igen. és ezt betartatni következetesen. meglesz a gyümölcse, hidd el, enyém már egy rossz nézésből tudja, hogy ha messzire ment. pedig soha nem csapkodtam :)

2014. máj. 17. 13:33
 4/4 anonim ***** válasza:
Nem kell csapkodni,mert azt tanulja el(tapasztalat).szerintem a hangsúlyoddal is probléma lehet.és legyen valami bünti,amit be is tudsz tartani.
2014. máj. 17. 21:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!