2 eves kisfiam meg nem beszel?
Figyelt kérdés
Par szavat mond. Gyerekorvos szerint semmi panik. Igaz ferjem nem magyar, de o kulfoldon van,mi itthon tobbet.2016. jún. 29. 20:18
1/7 Alain Delon válasza:
A fiúk amúgy is később kezdenek beszélni.
2/7 anonim válasza:
Szerintem is semmi pánik.
A védőnő azt mondta az enyémre, hogy az 1-2 szó ellég. Most 28 hónapos és olyan mondatokat mond, hogy nem mindig helyes a szósorrend, de elkezdett minden szót kimondani utánam és napról napra többet beszél. 2 évesen meg még semmit, azt az 5-6 szót tudta mondani (vagy akarta).
3/7 anonim válasza:
UH nem gondolod hogy már beszélnie kéne?3 éves korra talán mond majd egyszerű mondatokat.Beszélni 3 év felett fog akkor is tele hibával.Természetessen először a szókincs kell meglegyen!
4/7 anonim válasza:
Csak nehogy elkéssen és 3 évesen se beszéljen. Bár szerintem sincs gond,várj fél évet még,addig beszélj sokat neki. És szerintem ha a makogást nem érted,rá lesz szorulva hogy máshogy fejezze ki magát. Lányom nem.opció itt,ő már 8hónaposan kezdte,21hónapos korától mondatokban beszél,azóta se áll be a szája 3,5évesen.
5/7 anonim válasza:
Az ennyi idős kisfiúk nagy része még nem beszél. Fiam se beszélt, a ks barátai sem. Aztán mind megtanult. A lányok valóban korábban szokták kezdeni, ne velük hasonlítsd össze a fiadat.
6/7 anonim válasza:
Nem szabad összehasonlítani a gyerekeket. Nem egyformán fejlődnek. Az enyém mozgás fejlődésben volt nagyon lemaradva. Tiszta ideg voltam miatta. Viszon 2 évesen folyékonyan beszélt. Könyebb volt neki beszélni mint megmozdulni. 😊
7/7 anonim válasza:
meglátod ő fog a legszebben beszélni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!