Magyarországon azonos nemű párok fogadhatnak örökbe gyereket?

Figyelt kérdés

2016. júl. 4. 15:27
1 2 3 4 5 6 7
 41/66 Tom Benko ***** válasza:
@42: Nem válaszoltál!
2016. júl. 17. 23:15
 42/66 anonim ***** válasza:

Válaszoltam; nézd meg az értelmező szótárban. Maga magát magyarázza.

Nem vagyok ingyen értelmező szótár. Főleg, hogy eleve nem ez volt a kérdés, csak elterelted a szót a lényegről.

2016. júl. 17. 23:20
 43/66 anonim ***** válasza:
10%

Ha a fejed tetejére állsz , akkor se lesz gyereked - hála Istennek.

Szerencsére a jogalkotó tudja, hogy mia normális és mia gáz, a szégyen.

Ha szerinted nem szégyen, akkor miért nem vállalod fel?

Éppen most láttam arról egy kisfilmet, hogy a magyar homokosok szégyellik felvállalni a másságukat. Na, mégis miért, ha nem szégyelnivaló? Hát éppen azért, mert az. Gáz.

2016. júl. 18. 13:38
 44/66 anonim ***** válasza:
78%

Egyedem Begyedem: ezt majd ugyanígy közöld a saját fiaddal/lányoddal is, amikor bejelenti, hogy meleg, és a párjával gyereket szeretnének.

Én nőként azt szégyellem, hogy ilyen egyedek is vannak köztünk, mint te.

2016. júl. 18. 16:11
 45/66 Tom Benko ***** válasza:
100%
@44: Nos, megnéztem, a kedvedért. "A természetben előforduló dolog vagy jelenség." De, tudod, eléggé szemtelen dolog, hogy velem keresteted ki a kérdésemre a válaszod. Kulturáltabb helyeken ilyet nem csinálnak. Azért még maradt kérdésem: ezután mi a probléma az én szóhasználatommal?
2016. júl. 18. 17:40
 46/66 Tom Benko ***** válasza:
78%

@Egyedem Begyedem:

"Ha a fejed tetejére állsz , akkor se lesz gyereked"

Ezért akarnak örökbe fogadni. Nekem meg már van kettő.

"Szerencsére a jogalkotó tudja, hogy mia normális és mia gáz, a szégyen."

Nem, mint látható.

"Ha szerinted nem szégyen, akkor miért nem vállalod fel?"

Talán azért, mert nem vagyok homoszexuális?

"Éppen most láttam arról egy kisfilmet, hogy a magyar homokosok szégyellik felvállalni a másságukat. Na, mégis miért, ha nem szégyelnivaló? Hát éppen azért, mert az. Gáz."

Nem szégyellik, félnek felvállalni. És azért félnek, mert ezért elég kellemetlen atrocitásokban lehet részük, a lelki terrortól a fizikaiig, környezettől függően.

2016. júl. 18. 17:44
 47/66 anonim ***** válasza:
14%

A probléma az, hogy ugyan a homoszexuálisok veleszületettnek élik meg az irányultságukat, ezt eddig még nem sikerült bizonyítani. Eddig még nem találtak biológiai okot a homoszexualitásra. Voltak, vannak különféle teóriák, de eddig még nem derült ki az oka.

Mellesleg, a természetes- mint olyan, nem az, amit írtál -nem mintha számítana-, amire te gondolhattál, az a "természetbeni", azaz, ami a természet-ben előfordul.

Visszatérve az eredeti kérdéshez; vajon miért akarnának a homoszexuálisok gyereket örökbe fogadni?

2016. júl. 18. 18:53
 48/66 anonim ***** válasza:
87%

"Visszatérve az eredeti kérdéshez; vajon miért akarnának a homoszexuálisok gyereket örökbe fogadni?"

Talán mert.. szeretnének gyereket de természetes úton nem tudnak "szerezni"? Ugyanúgy ahogy a meddők és egyedülállók sem, szóval ha szerinted csak az fogadhat örökbe aki tud szülni az utolsó kettőtől is megvonod. Sőt, a leszbikusok is örökbe fogadnak mert bár tudnak gyereket szülni, mivel nem vonzódnak a férfiakhoz ezért nem akarnak.

2016. júl. 19. 13:55
 49/66 anonim ***** válasza:
20%

Jó, akkor lépjünk vissza még egy lépéssel; hogy miért szeretnének gyereket?

Miért szeretne egy homoszexuális pár közös gyereket?

2016. júl. 19. 16:35
 50/66 anonim ***** válasza:
94%
Miért, egy heteroszexuális pár szerinted miért akar gyereket?
2016. júl. 19. 18:48
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!