Magyarországon azonos nemű párok fogadhatnak örökbe gyereket?
Válaszoltam; nézd meg az értelmező szótárban. Maga magát magyarázza.
Nem vagyok ingyen értelmező szótár. Főleg, hogy eleve nem ez volt a kérdés, csak elterelted a szót a lényegről.
Ha a fejed tetejére állsz , akkor se lesz gyereked - hála Istennek.
Szerencsére a jogalkotó tudja, hogy mia normális és mia gáz, a szégyen.
Ha szerinted nem szégyen, akkor miért nem vállalod fel?
Éppen most láttam arról egy kisfilmet, hogy a magyar homokosok szégyellik felvállalni a másságukat. Na, mégis miért, ha nem szégyelnivaló? Hát éppen azért, mert az. Gáz.
Egyedem Begyedem: ezt majd ugyanígy közöld a saját fiaddal/lányoddal is, amikor bejelenti, hogy meleg, és a párjával gyereket szeretnének.
Én nőként azt szégyellem, hogy ilyen egyedek is vannak köztünk, mint te.
@Egyedem Begyedem:
"Ha a fejed tetejére állsz , akkor se lesz gyereked"
Ezért akarnak örökbe fogadni. Nekem meg már van kettő.
"Szerencsére a jogalkotó tudja, hogy mia normális és mia gáz, a szégyen."
Nem, mint látható.
"Ha szerinted nem szégyen, akkor miért nem vállalod fel?"
Talán azért, mert nem vagyok homoszexuális?
"Éppen most láttam arról egy kisfilmet, hogy a magyar homokosok szégyellik felvállalni a másságukat. Na, mégis miért, ha nem szégyelnivaló? Hát éppen azért, mert az. Gáz."
Nem szégyellik, félnek felvállalni. És azért félnek, mert ezért elég kellemetlen atrocitásokban lehet részük, a lelki terrortól a fizikaiig, környezettől függően.
A probléma az, hogy ugyan a homoszexuálisok veleszületettnek élik meg az irányultságukat, ezt eddig még nem sikerült bizonyítani. Eddig még nem találtak biológiai okot a homoszexualitásra. Voltak, vannak különféle teóriák, de eddig még nem derült ki az oka.
Mellesleg, a természetes- mint olyan, nem az, amit írtál -nem mintha számítana-, amire te gondolhattál, az a "természetbeni", azaz, ami a természet-ben előfordul.
Visszatérve az eredeti kérdéshez; vajon miért akarnának a homoszexuálisok gyereket örökbe fogadni?
"Visszatérve az eredeti kérdéshez; vajon miért akarnának a homoszexuálisok gyereket örökbe fogadni?"
Talán mert.. szeretnének gyereket de természetes úton nem tudnak "szerezni"? Ugyanúgy ahogy a meddők és egyedülállók sem, szóval ha szerinted csak az fogadhat örökbe aki tud szülni az utolsó kettőtől is megvonod. Sőt, a leszbikusok is örökbe fogadnak mert bár tudnak gyereket szülni, mivel nem vonzódnak a férfiakhoz ezért nem akarnak.
Jó, akkor lépjünk vissza még egy lépéssel; hogy miért szeretnének gyereket?
Miért szeretne egy homoszexuális pár közös gyereket?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!