Ez a ruha megfelelő?
Figyelt kérdés
Anyák napjára ez a ruci megfelelő?
én ilyet szerettem volna (ünnepségre leggings helyett harisnya) de nem találok sehol,ahol igen 3-6 hét a szállítási idő
2014. máj. 8. 13:55
11/19 anonim válasza:
Az elsőt karácsonykor àrultàk az auchanban, szóval nekem ez inkàbb decemberi ünneplős, a màsik meg egyszerűen oltári csicsás.
12/19 A kérdező kommentje:
Köszi a véleményeket,vhol tudtam,ezért kérdeztem rá! Akkor veszek egy blúzt,mert egy pamut fekete szoknyája akad. Kíváncsi voltam,hogy mi a trendi most,mert sok anyák napi gyerkőcöt láttam,akik nem a fekete-fehér öltözetet részesítették előnyben.
2014. máj. 8. 22:08
13/19 A kérdező kommentje:
Ja és az első bordó plüss Kitty-s rucija volt karácsonykor rajta,tehát az van. :)
2014. máj. 8. 22:10
14/19 anonim válasza:
Nálunk külön kérik, hogy ne fekete-fehér ünneplőben menjen anyák napján, de a Hello Kitty kicsit sok. De ugyanebben az oviban, másik csoportban azt preferálják.
Kérdezz rá, mit kérnek!
15/19 anonim válasza:
Egyik sem tetszik, mindkettő cigányos, bocsi
16/19 A kérdező kommentje:
Cigányos?
Szerintem pont nem,de elég fura ízlésed lehet! :D
2014. máj. 9. 11:22
17/19 anonim válasza:
Jó, az első nem az, csak nem tetszik, mert nem szeretem a szomorkás színeket a gyerekeken, anyaga se tetszik stb.
De második az nagyon-nagyon.
18/19 A kérdező kommentje:
Ízlések és pofonok. Ezért is jó,hogy az emberek nem egyformák és létezők több ezer féle ruha :)
2014. máj. 9. 11:31
19/19 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!