Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Óvodák » Hanyasoso virusa van most...

Hanyasoso virusa van most valamelyikotok gyerkocenek?

Figyelt kérdés
Ovodas lanyom reggel ota hanyingerre panaszkodik, egyszer hanyt. Enni sem hajlando semmit, hasmenese nincs. Nemtudom mi lehet, laza sincs.
2014. máj. 10. 12:04
 1/8 anonim ***** válasza:
Múlt héten, a fiam egy éjszaka túl volt rajta, mi már többet szenvedtünk. Az egész környéken átment.
2014. máj. 10. 12:11
 2/8 anonim ***** válasza:
Nàlunk tegnap az oviban 2 kisfiú is hányt, szóval tuti van valami.
2014. máj. 10. 12:13
 3/8 A kérdező kommentje:

Kedves elso valaszolo!

Mit ertesz alatta, hogy egy ejszaka alatt atment rajta? hanyt egesz ejjel vagy hasmenese is volt?

Hogyan kell apolni ilyenkor a gyereket?

2014. máj. 10. 12:18
 4/8 anonim ***** válasza:
Egész éjjel hányt, reggel egy kis hasmenés volt. Mivel másnap nem volt semmi baja, így nem kezeltem semmivel. Kicsit diétásan etettem. Első voltam. Viszont este még azt a 2 korty vizet is kihányta.
2014. máj. 10. 13:45
 5/8 anonim ***** válasza:

Nálunk is volt a héten egy végighányt éjszakája az ovis kisfiamnak:(

Semmi nem maradt meg benne, gondolok itt az itatásra, szomjas volt folyamatosan, de pár perc múlva kihányta. Így ment éjféltől reggel 6-ig. Aztán egész nap aludt. Csütörtökön már semmi baja nem volt. Láza nem volt, hasmenése csak egy napig.

Itasd kortyonként, enni most nem fontos, esetleg pici keksz, rizs, banán, pirítós, főtt répa.

Jobbulást!

2014. máj. 10. 13:51
 6/8 A kérdező kommentje:

Koszonom szepen kedvesek vagytok!

Egesz nap nem evett semmit, delben ragott egy kis ropit. Amugy egyszer hanyt reggel, de utana is gyakran panaszkodott hogy hanyingere van es egyszer volt folyekony szeklete. Megmertem a lazat, van egy kis hoemelkedese.

2ora korul kerte fektessem le, mert almos, ami nala nagy szo.

Szerintetek akkor ez most a hanyasos virus lehet, ha csak egyszer hanyt? Aggodom miatta nagyon.:-(

2014. máj. 10. 15:13
 7/8 A kérdező kommentje:
Husleves ilyenkor adhato neki hus nelkul ha esetleg elfogadna? Vagy csak fott zoldseg magaban? Nincs benne leveskocka.
2014. máj. 10. 15:27
 8/8 anonim ***** válasza:
Szia! Én óvónő vagyok és igen, sajnos kb egy hónapja országszerte rengeteg ilyen hányós-hasmenős beteg gyerek van. Változó, hogy kin, hogy jön ki a dolog, volt, akinek csak a hasa ment, de az, mint a víz, és olyan is, aki egyszer hányt és másnap már semmi baja sem volt. Persze a 2 együtt a leggyakoribb. A legfontosabb, hogy igyon, mert a gyerekek nagyon hamar kiszáradnak. Én is elkaptam, nekem a tyúkhúsleves kocka tök üresen, csak vízben felforralva segített.
2014. máj. 10. 23:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!