A Budapesti Állatkertbe van fogyatékossági kedvezmény a belépőjegy vásárlásakor?

válasza:Nincs.
Mozgáskorlátozottaknak akadálymentesség van.

válasza:MÁK-ra sincs.
De van, amelyik a kísérőnek ad valamennyi kedvezményt. Eltérő.

válasza:

válasza:

válasza:Kérdés, hogy milyen fogyatékosság...
Pl.: autizmus esetében az AOSZ kártyát érdemes megigényelni, annak felmutatására adnak kedvezményt a belépőjegy árából nagyon sok helyen, pl a fővárosi állat és növénykertbe is.
Az AOSZ kártyával az a baj, hogy több az éves tagsági díj,mint amennyi előnyt biztosít.
Mert a MÁK kártya eddig még szinte mindenhova biztosított kedvezményt, ahová csak mentünk.

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Az igazolványom hónap végén lejár, kell újra igényelnem miközben havi rendszerességgel kapom a fogyatékossági támogatást, vagy automatikusan ki fogják küldeni? Az előző 5 évig tartott, már nem emlékszem rá, hogy akkor igényelnem kellett, vagy automatikusan megkaptam?...
Arra gondolok,hogy a jogosulttól bekértek-e már a nyilatkozat alapjául szolgáló orvosi igazolást.
Gyogyithatatlan epilepsziam van, jelenleg se dolgozni, se suliz i se tudok tole. Valaki azt irta itt, hogy epilepsziara is lehet kerni. Igaz ez? Hogy lehet?
a múlt évben 1-8 hónapig dolgoztam kifejezetten megváltozott munkaképességű állásban ott igénybe vettek rám a kedvezményt, de ahol most dolgozok egészséges emberek dolgoznak ,és nem tudom hogy igénybe vette e a munkaltatom a kedvezményt ,az adó tervezetben ez bele van...
Mielőtt mindenki levágná a fejem, nem tartom jogosnak,hogy valaki erre kapjon egy 90%-os utazási kedvezményt,de magam is laktózérzékeny vagyok, és hallottam is, plusz itt is olvastam, hogy nagyjából 10 évvel ezelőtt többen is megemlítették,hogy ők kaptak. Egyáltalán létezett ilyen anno?
Van erről vmi lista, ti merre voltatok? Állatkert régen az volt, és most? Vidámpark, Vadaspark, Libegő stb?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!