Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Problémás gyerekek » A Budapesti Állatkertbe van...

A Budapesti Állatkertbe van fogyatékossági kedvezmény a belépőjegy vásárlásakor?

Figyelt kérdés
A honlapjukon nincs rajta,de hátha. Azért ahol eddig voltunk, mindenhol volt kedvezmény MÁK kártyára.
ma 17:14
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
91%

Nincs.

Mozgáskorlátozottaknak akadálymentesség van.

ma 17:23
 2/14 anonim ***** válasza:
91%

MÁK-ra sincs.

De van, amelyik a kísérőnek ad valamennyi kedvezményt. Eltérő.

ma 17:25
 3/14 A kérdező kommentje:
Azért ez durva.
ma 17:26
 4/14 anonim ***** válasza:
75%
Mi a durva benne?
ma 17:45
 5/14 anonim ***** válasza:
37%
Hát, hogy a Mák kártyás gyerekével nem tud olcsóért bemenni. xD
ma 17:47
 6/14 anonim ***** válasza:
75%
Van, aki szerint ennek járnia kell, ha ilyen-olyan problémákkal bír a gyermeke.
ma 17:48
 7/14 anonim ***** válasza:
76%

Kérdés, hogy milyen fogyatékosság...

Pl.: autizmus esetében az AOSZ kártyát érdemes megigényelni, annak felmutatására adnak kedvezményt a belépőjegy árából nagyon sok helyen, pl a fővárosi állat és növénykertbe is.

ma 18:11
 8/14 A kérdező kommentje:

Az AOSZ kártyával az a baj, hogy több az éves tagsági díj,mint amennyi előnyt biztosít.

Mert a MÁK kártya eddig még szinte mindenhova biztosított kedvezményt, ahová csak mentünk.

ma 19:16
 9/14 anonim ***** válasza:
Eladnám a történetet valami újságnak, remélve, hogy kifizetik a belépő árát a sztoriból.
ma 20:22
 10/14 A kérdező kommentje:
Na,az te vagy,de nem én. Nem szeretek a középpontban lenni,meg egyáltalán. 😉
ma 20:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Újra kell igényelnem a Hatósági Igazolványt a Magyar Államkincstártól fogyatékossági támogatásra jogosult személyként?

Az igazolványom hónap végén lejár, kell újra igényelnem miközben havi rendszerességgel kapom a fogyatékossági támogatást, vagy automatikusan ki fogják küldeni? Az előző 5 évig tartott, már nem emlékszem rá, hogy akkor igényelnem kellett, vagy automatikusan megkaptam?...

Ellenőrizte már valakinek a NAV a személyi (fogyatékossági) kedvezményt? Köszönöm ha válaszoltok!

Arra gondolok,hogy a jogosulttól bekértek-e már a nyilatkozat alapjául szolgáló orvosi igazolást.

Fogyatekossagi kedvezmenyt hol tudok igenyelni?

Gyogyithatatlan epilepsziam van, jelenleg se dolgozni, se suliz i se tudok tole. Valaki azt irta itt, hogy epilepsziara is lehet kerni. Igaz ez? Hogy lehet?

Honnan tudhatom meg hogy a munkaltatom igénybe veszi a kedvezményt ami az én súlyos fogyatekosságom miatt lehetne igénybe venni?

a múlt évben 1-8 hónapig dolgoztam kifejezetten megváltozott munkaképességű állásban ott igénybe vettek rám a kedvezményt, de ahol most dolgozok egészséges emberek dolgoznak ,és nem tudom hogy igénybe vette e a munkaltatom a kedvezményt ,az adó tervezetben ez bele van...

Régebben kaptak kedvezményt a laktózérzékenyek a bérletre?

Mielőtt mindenki levágná a fejem, nem tartom jogosnak,hogy valaki erre kapjon egy 90%-os utazási kedvezményt,de magam is laktózérzékeny vagyok, és hallottam is, plusz itt is olvastam, hogy nagyjából 10 évvel ezelőtt többen is megemlítették,hogy ők kaptak. Egyáltalán létezett ilyen anno?

Emelt családi pótlékos (fogyatékosság, tartós betegség) igazolvánnyal milyen múzeumok, rendezvények látogathatóak kedvezményesen?

Van erről vmi lista, ti merre voltatok? Állatkert régen az volt, és most? Vidámpark, Vadaspark, Libegő stb?

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!