Pempers és Libero. A Liberot nem szeretem, mert túl "duci", csak azért használjuk, mert kaptunk egy csomót. A Pempers vékony, biztonságos és jó illatú..:-D
2009. jan. 6. 21:46
3/18 anonim válasza:
Libero, Babydream(rossmann), Huggies.
Nekünk csak ezek jönnek be, mert végig gumirozottak, és jobban illeszkednek a derékrésznél
2009. jan. 6. 21:48
4/18 A kérdező kommentje:
Eddig pamperst használtunk 2-es méret, most liberot vettünk, de az valahogy vaskosabb :)
Nem tudom milyenek vannak még ami olcsó és jó is. Még nem nagyon tudtam vásárolgatni menni.6hetes a kisfiúnk.
Tapasztalatok érdekelnének.
köszi
2009. jan. 6. 21:51
5/18 anonim válasza:
Dm-es babylove pelenka nekünk bejött.
2009. jan. 6. 21:59
6/18 anonim válasza:
A lila tescos is jó,habár az is vastagabb mint a pampers.
2009. jan. 6. 22:05
7/18 anonim válasza:
Próbáld ki a Lidl-be kapható Touyours-t (nem biztos, hogy pont így kell írni). Nekünk bevált.
A Libero is tökéletes, viszont a Pampers ragasztószalagja sokszor megvágta a gyermekem lábát, mert olyan éles.
2009. jan. 6. 22:06
8/18 anonim válasza:
A DMes Babylove olyan, mint a Pampers csak nem illatos egyébként ugyanaz. És persze olcsóbb!
2009. jan. 6. 22:07
9/18 anonim válasza:
Szerintem is jó a tescos.Én eleinte liberót használtam de volt hogy kicsit kifolyt a pisi és öltöztethettem át a kicsit.3hete tescosat használok és egyszer sem fordúlt elő ilyen baleset.
5hetes baba édesanyja
2009. jan. 6. 22:20
10/18 anonim válasza:
Mi gyakran váltogatunk pelenkát, mert minden korban más fajta bizonyul jobbnak. Amíg csak anyatejes volt a babám ,és gyakran kakilt hígat (olyan hátközepéig...:-D) a Huggies volt a legjobb. Most sok mindent eszik (9 hós), de sokat is mozog, tehát egy olyan kell rá, ami jól illeszkedik rá, mi most a Liberót, Babylove-t (DM-es) és Huggies Classic-ot használjuk.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!