Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Melyik a legjobb mellbimbóvédő...

Melyik a legjobb mellbimbóvédő krém?

Figyelt kérdés
2015. ápr. 30. 10:57
 1/10 anonim ***** válasza:
Nekem a dm-es vált be csak.
2015. ápr. 30. 11:01
 2/10 anonim ***** válasza:
Én mikor a kislányomat vártam, nyertem egy madela bimbóvédő termékmintát, 2 db-ot. Isteni volt, nagyon gyorsan begyógyult a seb, utána pedig ki sem sebesedett. szerintem most is azt veszek :)
2015. ápr. 30. 11:02
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

a 100%-os tiszta lanolin.

Nem kell lemosni és kb. 400 ft egy tégely, amiből kb. egy körömnyi fogyott csak el nekem, mivel első nap rendbe hozta az amúgy hót véres mellbimbóm.

Amúgy a Lansinoh is ez kb. csak 10-szer ennyibe kerül.

2015. ápr. 30. 11:16
 4/10 anonim ***** válasza:
Egyértelműen maga az anyatej. Kicsit fejj ki, és kend el, hagyd megszáradni.
2015. ápr. 30. 12:24
 5/10 anonim ***** válasza:
azért egy véresre, sebesre szívott mellbimbót kenegetheti a végtelenségig anyatejjel..
2015. ápr. 30. 12:28
 6/10 anonim ***** válasza:

A kérdésből nem derül ki, hogy véres, sebes...

De ha az, akkor változtatni kell a technikán, különben tényleg kenegetheti...

2015. ápr. 30. 17:07
 7/10 anonim ***** válasza:
Kenegethettem az anyatejjel a cafatokban sebes mellbimboimat.. csak a lanolin valt be
2015. ápr. 30. 22:28
 8/10 anonim ***** válasza:
Bepanthen plus,egy nap alatt rendbe hozta.
2015. máj. 2. 20:58
 9/10 anonim ***** válasza:
Anyatej. Ha nagyon sebes, 1-2 napig lehetne bimbóvédővel szoptatni, ha elfogadja a baba.
2015. máj. 2. 22:43
 10/10 anonim ***** válasza:

ha elfogadja...de nem biztos...meg mire megtalalod a meretet meg tipust ami jo megorulsz ugy faj es begyullad...nem jatek...2 hetet voltunk a korhazba emiatt. amugy ott mondtak a 100% lanolint a szoptatasi tanacsadok. hivatalbol a Lansinohot ajanljak mert az most a sztarmarka de mesugtak h a tiszta lanolinnal jobban jarok. a bephanten es garmastan azert nem jo szerintuk mert az varosit, a var leesik es ujra kisebesedik. en csak bephantent hasznaltam de az nem volt jo ra még 4. nap is veres volt hiaba varosodott a baba ujra es ujra leszivta a vart es ujbol verzett es varososott (mindez bimbovedo mellett)

es lehet jonni hogy a technika rossz, de azert elso babaskent, csaszar utan orulsz hogy valahogy sikerul, a csecsemosok meg ugye roppant segitokeszek...

2015. máj. 3. 01:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!