Első baba - vegyek/kölcsönözzek mérleget, vagy ne?
Szerintem felesleges ha csak nem kicsi sullyal szuletik és azért kell.
Minden héten 6 hétig megy a védőnő.
Mehetsz Te is mérni Addig sétáltok egyet.
De ha félsz akkor kérj de mondom minden héten elmehettek méreckedni.
Elsőt mértem, másodikat nem, sokkal stresszesebb voltam, mikor mértem. A biztonság kedvéért vennék használtan, mert a bérlés kb annyi volt, mint egy használt ára, és azt utána el lehet adni.
A gond az, hogy folyton mindenki a gyerek súlyát kérdezi (védőnő, gyerekorvos, szmszédasszony, zöldséges...)
A szoptatásnál ha akarod nézni, mennyit eszik, akkor vehetsz. De kipróbálhatod azt is, hogy megeszi-e , jól lakik-e, ha nem sír ok nélkül, akkor nem igen marad éhes stb.
A súlyát az enyémeknek konyhamérlegen mértem, 20kg-ig mér, aztán azon sem.
Havonta bevittem a rendelőbe és ott lemértük.
A tejet fejtem-gyűjtögettem az elsőnél (második tápszeres volt), láttam mennyit evett így a szoptatás utáni előtti méregetéseket nem csináltam és nem volt érdekes az sem, hogy menniy a súlya, havonta elég volt lemérni. Nem kis súlyú babák voltak.
Ja az más ha nincs védőnő.
Azért az hasznos néha.
De akkor ha úgy megnyugszol bérelj egyet!
Egyébként tényleg ha jól eszik és szemmel láthatóan hizik van kaki pisi akkor nincsen gond.
Ők még hasfájás miatt sirnak, éhesség és fáradság miatt.
Meg hogy anya hiányzik!
De tényleg komolyabbra fordulhat ha nem épited le a rokonokat egy kis időre!
Első válaszoló voltam.
Ja az más ha nincs védőnő.
Azért az hasznos néha.
De akkor ha úgy megnyugszol bérelj egyet!
Egyébként tényleg ha jól eszik és szemmel láthatóan hizik van kaki pisi akkor nincsen gond.
Ők még hasfájás miatt sirnak, éhesség és fáradság miatt.
Meg hogy anya hiányzik!
De tényleg komolyabbra fordulhat ha nem épited le a rokonokat egy kis időre!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!