Honnan tudom hogy elég neki a tej, ha nincs mérlegem mérni?
Nagyon nehezen indult meg a tejem. A kórházban egyáltalán nem volt, így tápszert kellett neki adni. Vérzett a mellem. Így pihentetni is kellett. Ahogy haza jöttünk én tápszer mellett szoptattam, mégha tej nem is volt. Mostmár kezd beindulni, sőt szopizik és utána is jön, hogy megnyomom a mellem. A másikból meg közbe folyik. Szóval valamennnyi tejem van.
A babám szopizik is ügyesen. Ha leveszem büfizni, van hogy sir még érte, van hogy elalszik. Akkor jól lakott? Szeretném teljesen elhagyni a tápszert, de nem tudom hogy jól lakik e, vagy csak elfárad aztán öt percenként kel majd enni.
Úgy tanultam, hogy a cici is olyan, mint egy "tejesüveg". :) A gravitációtól a sűrűje alul van, felül pedig a vizesebb rész. Így sosem szabad csereberélni a ciciket, hanem egy cicit teljesen ki kell szopiztatni és ha kifogyott, akkor jöhet a másik. Először a vizes tejjel enyhíti a szomját, utána a töménnyel jóllakik.
Szerintem is először szopiztass, míg "ki nem fogy", aztán jöhet a tápszer. Ha van elég kakis pelus és jól érzi magát, eleget alszik és nem sír már 1 óra múlva a szopizás után, akkor eleget evett.
Eloszor is gratulalok En is.
Masodszor.ha csak szoptatni akarsz erdemes par napot arra szanni,hogy barmikor cicire teszed a babat amikor ugy erzed ehes.ha orankent akkor orankent.tapszert csak a legvegso esetben adj.
Tejed annal tobb lesz minel tobbet szoptatsz.ha epp nem is jon annyi,hogy eleg legyen akkor is hasznal mert a cici veszi az adast,hogy tobb tej kell.
Kitartas,sikerulni fog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!