Szoptatás befejezése után a mell méretével mi lesz?
Nekem szülés előtt olyan 75/A-B melleim voltak.
Most szoptatás alatt 85/C. Aminek nagyon örülök, végre van mellem😄 kicsit lógósabb lett, de az nem zavar.
Mire számítsak? Marad ilyen vagy össze megy ugyanolyan kicsire?
Kinek hogy alakult?

válasza:

válasza:Ja, vékonyabb vagyok mint szülés előtt 😄 5 kg-val kb. Sose voltam nagydarab.
58-60 voltam szülés előtt, most 54-55.
Ajh, annyira szeretném ha nagy maradna 😄 30 évet mell nélkül kellett leelnem. Legyen a következő 30-ban mellem

válasza:

válasza:

válasza:Akkor bocsi, nem beszólni akartam, csak ugye abból következtettem, hogy a szám a körméretet jelenti, és nálam is akkor volt nagyobb a körméret, amikor összekaptam magam... :D Azt is csak azért gondolom, hogy valószínű szoptatás után lógósabb lesz, mert írtad, hogy már most is kicsit az, sajna sokaknak "üres tejeszsacskó" lesz a mellük szoptatás után. De azt mondják, ez nagyrészt genetika, esetleg kérdezd meg anyukádat, nála hogy alakult, hátha abból tudsz következtetni. :)
#1-es voltam.

válasza:

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Szülés előtt a nőgyógyászom azt mondta, hogy mirigyes melleim vannak, sok tejem lesz ha majd egyszer szoptatni fogok. Ahhoz képest szinte semmit nem tudtam szoptatni. (mondjuk ez lelki eredetű is lehet). 5 hónapig szoptattam, de pótolni kellett minden alkalommal, mert nagyon kevéske volt.
Fejtem eddig a tejet a babámnak és üvegből kapta, de már nincs több. Most 5,5 hónapos. Egy hete abbahagytam, mert már csak 10-20 milik jöttek le. Azóta nem nyúltam hozzá, hogy elapadjon rendesen. De hason sem tudok aludni,mert ha összenyomom fáj. Ez normális,amíg a...
4,5 hónapja nem szoptatok, másfél hónapig még fejegetnem kellett, mire már nem feszült/fájt. De sokszor érzek tompa fájdalmat a hónaljam irányából. Ez meddig tarthat még?
Már egy hete nincs tejem abbahagytuk a szopit. Azóta nem nyúltam a mellemhez, de most úgy érzem ha "összenyomom", hogy fáj. Nem csomót érzek benne. Mit csináljak? Hagyjam így ,mert ez normális?
Mikor befejeztem a szoptatást, kicsit feszült, csomós volt,masszíroztam, homeos bogyót szedtem, így rendbe jött. Ennek 3 hónapja. 2 napja, ha lehajolok, olyan érzés, mintha vm miatt nehéz lenne a mellem 1-2 ponton. Csomót nem érzek.
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!