Császármetszés után mennyi ideig marad még nagyon dagadt a lábfej?

válasza:A császármetszésnek nem sok köze van hozzá, az mindegy, milyen módon szültél...
Nekem pár nap alatt enyhült szülés után, és 1-2 hét alatt múlt el teljesen. Brutál vizes volt a lábam az utolsó 1-2 hónapban

válasza:

válasza:

válasza:Nekem erről nem szóltak. Nem is dagadt be egyáltalán!
Bocsi h belekérdezek, de
Altatva voltatok? Mitől dagad be?

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:Pár nap, de nekünk mutattak a kórházban rá tornát is amit minden reggel csináltam, kb 3-4 nap alatt ment le.
Első!
Ha nem tudsz valamit, miért szólsz bele?
Rossz indulat nélkül
Van csm. utáni lábödéma, normális dolog.
De fontos, hogy mind2 lábad legyen. Ha csak az egyik, akkor az trombózis!
Kapcsolódó kérdések:
Gondolom be van dagadva vagy vizesedve valamitől, de én pont azt gondolnám, hogy az egész esti fekvő helyzet után eppen hogy kisebbnek kellene lennie.
Tehát mintha csak a lábamnak lenne melege a többi testrészemnek pedig nem. Olyan érzés. (Meg a kezemnrk) És lehet csak én látom vagy érzem úgy hogy be vannak dagadva. Ez csak vizesedés lehet? Éppen nyaralok tehát még orvoshoz se tudok elmenni 1 hétig. Ez mitől lehet?...
Sokat voltam a napon és lábfejemet nem kentem be naptejjel ezért erősen leégett. Másnap a cipő nagyon szorított, és utána vettem észre hogy a lábfejem teljesen bedagadt, feszül rajta a bőr, fáj ráállni. Mennyire kéne aggódnom? Elmúlik ez magától, vagy érdemes lenne...
Gyakran van ilyen.Alig bír rajta lépkedni, és fáj is.Nem tudjuk hogy mi a baja.Volt orvosnál de ők bogyót írtak fel neki.A bogyó semmi eredményhez nem vezetett.Valaki tudna segíteni?Köszönöm előre is!
Gondolkoztam hogy megterheltem biztos, álltam rajta és azért. Viszont elgondolkoztam azon is lehet-e ez valami komolyabb probléma jelzése. Ami fura hogy ugye nem lábfejemre hanem a vádlimra készült mindkettő lábamra a tetoválás.
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!