Van itt olyan aki pozitív covid teszttel szült?
Figyelt kérdés
Hogyan bántak veletek a kórházban, mi volt a protokoll, mikor mehettetek haza?2020. okt. 12. 15:00
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Mi a véleményetek a Gabriel terhességi tesztről?
Tegnapi nap csináltam egyett és olyan mintha halvány pozitív lenne, de előtte 2nappal még negatív volt. Azt x epil terhességi teszttel végeztem el. A Hcg szint ennyi idő alatt meg tudd változni?
Pozitív teszttel,2 héttel az elmaradt menstruáció után enyhe barna folyás mire utalhat?
Tegnap este elkezdtem görcsölni, viszonylag erősen, vettem be egy fájdalomcsillapítót, de a görcsökkel egyidőben kevés, pecsételő barna folyás is jelentkezett, ma szintén csak kevés van és a görcsök elmúltak, orvoshoz holnap tudok menni. Egyébként is görcsöltem néha...
Vasárnapra nem varoma havi vérzést. Ha golnap reggel tesztelek egy facell teszttel, mutathat már pontos eredményt vajon?
Hihetek neki ha negativ ha pozitiv?
Van itt olyan kismama/anyuka akinek nagyon halvány pozitív tesztje lett menzesz napján?
Az az tééényleg nagyon halvány:/ 25-ös teszttel teszteltem
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!