Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Dr.Sára Levente nőgyógyász...

Dr.Sára Levente nőgyógyász Valaki tapasztalat ? árakról ?

Figyelt kérdés
2021. márc. 30. 19:03
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Dr. Debreczeni László, karcagi nőgyógyász tarifája és nála lévö anyukák császáros tapasztalatai érdekelnek?

Császáros anyuka leszek. Mennyire rutimos császározásban? Hogy dolgozik? A vizsgálatonkénti összeg, ès a mütét utáni összeg is érdekel.

Szentesen érdekelne nőgyógyász, akinek van magánrendelése is! Írnàtok tapasztalatokat?

Gondos, türelmes jó szakembert keresek. Pozitívat teszteltem, második baba! :)

Dr. Csermely Gyuláról vannak tapasztalatok? Mennyiért vállal szülést illetve szakmailag, emberileg milyen? Ha esetleg más jó szülész-nőgyógyászt tud...

Sajnos nem sok véleményt találtam róla. 14 hetes vagyok, de a jelenlegi dokimat kénytelen vagyok lecserélni mert felületes és nincs meg a bizalmam felé.

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!