Csàszàr lesz ismèt?3hèt mùlva megyek a 2.genetikai uh-ra(20.hèt).Megkèrdezem az orvost,csak addig kìvàncsi vagyok a tapasztalatokra.

válasza:

válasza:

válasza:Nem most dől el, hogy lehet-e vbac.
Tájékozódj a nagy császáros oldalon, csoportban, sok-sok hasznos info van.
Kapcsolódó kérdések:
Budapest és környéke érdekelne. Nézelődtem már, de sok helyen láttam sok rossz véleményt. Köszönöm ha válaszolsz!
Oda tartozom, így ott fogok szülni. Kicsit aggaszt, mert más miatt voltam már ott, és hát nem voltak túl jó tapasztalataim. Köszönöm ha meg osztod az élményed!
13 hónapos kislányommal itthon lesz valószínűleg az apukája így van rá esély h egyedül leszek szuleskor. Másra nem szívesen biznam de nem is biztos h oda ér anyós idoben.. ma töltöttem 40. Hetem
Első baba 40+5 napra jött, aznap voltak Már fajasaim és ballonnal indítottak. Most vagyok 37 hetes és már nagyon ideges vagyok, nem tudom mire számítsak így h az elsőt indítottak..
Van itt esetleg valaki, aki mostanában szült ott? Milyenek a körülmények? Valóban nem lehet már orvost választani? Miket kell vinni magammal? Ezt sem találom sehol feltüntetve.
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!