Gyöngyösi kórházba2.szülés császár után programozott császár?Mik a tapasztalatok?Hogyan működik?Hány hetesen szült?

válasza:

válasza:

válasza:Akkor itt az idő, hogy regisztrálj! :))
De most komolyan, látod Te is, hogy itt kevés az esély, hogy van aki egy kisvárosban szült, és ráadásul császárral, és másodjára, ez eléggé leszűkiti a keresést. Ez az oldal is eléggé lefele tendál, más fórumok is megszűntek, mindenki a Facebookon éli az életét, szóval tényleg nagyobb az esélye, hogy ott tudsz kérdezni valakitől :)
Kapcsolódó kérdések:
Spontán? Császárral ismét?
A gyermekágyi vérzés fokozatosan csökkent és sárgás folyássá alakult, míg pár napja szinte teljesen meg nem szűnt. 6 hetes kontrollon a hét elején a doki mindent rendben talált, engedélyezte a szexet, sportot, hordozást is. Tegnap halvány rózsaszínes folyásom volt,...
6 hetes kontroll előtt állok és még érzéketlen/kellemetlen érzés a heg körüli rész, viszont elég erős és sötét szőrzetem van, ami a köldökömig felér. Varratszedésre nem csináltam vele semmit, de mostmár szégyellnék így odamenni. Borotválni nem merem a műtéti...
A mostani terhességem alatt keloidossá vált az előző császár hegem és nagyon sötét is lett pedig szépen kezdett gyógyulni. Tavaly volt a műtétem . Másnak volt ilyen? Ez lehet csak a terhesség miatt? 2 hónap múlva lesz a következő császár, szerintetek várható hogy az szép lesz?
2019.màjusban sürgőssègi csàszàrral született a kisfiam.Magas egyenes fekvèse volt a babànak,fàjàs gyengesèg.Plusz leesett a kicsi szìvhangja is vajùdàs közben.
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!