Ez jóslófájás lenne?
Második babámat várom, de elsővel nem volt ilyen.
Menzesz szerű görcsöm van. De nem ez a jön megy, hanem a konstans érzem. Mintha mensiznék. Ez jóslófájás?
Amúgy egész nap érzem. Hajnalban egy másfél órát, aztán 10 órától szinte folyamatosan kisebb kihagyásokkal. Ma vagyok 36+6.

válasza:

válasza:36.hét az már 9 hónap itt az idő.
Az élet az úr,
Szívünkben lángra gyúl...

válasza:

válasza:

válasza:#5 nem jelent semmit, ebben be bízz 😅
Én 29-én du voltam orvosnál, mondta, hogy még pihenhetek, messze van még ez a szülés. 31-én hajnalban beindult.
Kapcsolódó kérdések:
37+6 hetes vagyok, szóval már időben, az nem gond. Második babám, és egy hete minden nap jóslófájásaim vannak, reggeltől estig, éjszaka már kifejezetten durvák, mint egy erős menzeszgörcs de biztos, hogy csak jósló, zuhany/séta esetén elmúlnak, meg nincs is bennük...
Az alhasamnál érzek most már elég sokszor ilyen görcsszerű, nyilalló jellegű érzést. 38 hetes vagyok. Hátul fenék, derék részen is érzek hasonlókat. Első babámnál semmi ilyen nem volt. Szombaton néztek méhszájat, 3100 jelenleg.
Joslok csak, de 2 napja folyamatosan görcsök jonnek. Ma voltam ctgn de semmit sem láttak.
Sziasztok ne nevessetek ki de abszolút elkèpzelèsem nincsen, milyen lehet ez a jóslófájàs illetve hogy ez az-e. Szóval a hasam alja rèszènèl èrzem egy kèt napja pàrszor kis időre. Ilyen kis csipkelödös feszülős èrzès. Ha pihenek leülök lefekszem elmúlik. Van hogy egy...
Eddig csak keményedtem, de 2 este/éjjel már többször arra keltem hogy menstruációs görcs jelentkezik az alhasamba, ami rásugárzik a derekamra, van hogy többször is jelentkezik, azt elmúlik, viszont nem az egész alhasamban hanem egyik oldalon csak.... 37.hetet kezdtem ma...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!