Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Szülésnél ki kell venni a...

Szülésnél ki kell venni a piercingeket?

Figyelt kérdés
Nekem csak a fülembe vannak piercingek, orvosi fémből (industrial, 3 pár lobe, rook, helix és conch). Nem mondta se nőgyógyászom, se a védőnő hogy ki kell venni, inkább az ismerőseim mondják. Bár volt annó nőgyógyászati műtétem, ott nem kellett kivenni, de nem tudom hogy szülésnél most ki kell vagy nem. Egyébként hirtelen nem tudnám kivenni, annyira rá van tekerve a golyó mindre. Illetve olyat is hallottam hogy a szemüveget is le kell venni, ennek mondjuk nem örülnék, mert szemüveg nélkül nem látok semmit sem szinte.
2025. júl. 22. 17:19
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
89%
Szerintem nem kell kivenni.
2025. júl. 22. 17:28
 2/17 anonim ***** válasza:
100%
Engem csaszaroztak, de nem kellett kivennem. Egyedul a koldokombol vettem ki. Es a kontaktlencsem is bent maradt, nem vettem ki.
2025. júl. 22. 17:35
 3/17 anonim ***** válasza:
58%

Fülből? Miért kéne?

Azt gondoltam, alul van piercinged. ;-)

2025. júl. 22. 17:40
 4/17 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ha nincs útban (nem intim vagy koldok), akkor maradhat. De azért biztos, ami biztos, szülés előtt kérdezz rá!
2025. júl. 22. 17:41
 5/17 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat.

3as azért azt nem vállalnám be 🤣

2025. júl. 22. 17:43
 6/17 anonim ***** válasza:
88%
Füledből nem kell kivenni a fülbevalót, nem is értem a logikát mögötte. Szemüveget sem kell levenni, ezt pláne nem értem, hogy merült fel. Kontaktlencsét nem ajánlanak (tervezett császárnál lehet), helyette kell a szemüveg, mert ha sürgősségi császár kell és altatnak, akkor nem maradhat bent a lencse.
2025. júl. 22. 17:58
 7/17 A kérdező kommentje:
6os nem tudom ismerősök nyomják nekem ezt, már annyira meguntam hogy inkább írtam róla kérdést, hogy ez most igaz vagy nem, de akkor ezek szerint csak túloznak.
2025. júl. 22. 18:14
 8/17 anonim ***** válasza:
94%

Kérdező!

Régen műtéteknél minden ékszert le kellett venni. Valószínűleg innen veszik.

2025. júl. 22. 18:29
 9/17 anonim ***** válasza:
78%
Sürgősségi császárom volt, kivetették (száj fölött), szemüveget is levetették.
2025. júl. 22. 18:53
 10/17 anonim ***** válasza:
59%

Orosházán / Gyulán is ki kell venni mindent. Császárnál és nőgyógyászati műtétnél is.

Császáromnál meg volt az utolso gézlapig minden számolva és a záró jelentésembe beleirva hogy hányazor számolták át és minden esetben meg volt. Az trehányság ha nem kell kivenni

2025. júl. 22. 22:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Szülésnél kivetetik a piercinget?

Van egy nyelv piercingem és arra lennék kíváncsi, hogy szólnak e érte és kivetetik e. Persze fontosabb a baba mint egy fémdarab a számban. Leginkább azért kérdezem, mert szalonban kell kivetetnem akkor mert annyira rá lett húzva a teteje miután már az előzőt is...

Szülésnél kötelező kivenni a piercingeket?

Természetes szülésre készülünk 4 pcm van 2 a számon 2 az orromba.

Szüléskor ki kell venni a piercingeket?

4 piercing van a fülemben. Ki kell őket venni?

Ki kell venni a piercinget?

Székesfehérváron fogok szülni.2 piercingem van ajak és orrba.Ki kell venni?Vagy maradhat?

Nyelv piercinget ki kell venni szülés alatt?

A páromnak van, de ő ilyenekhez nem ért. Köszönöm.

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!