Gátmetszés utáni sebet ki mivel kezeli ?
Egy hete lesz hogy szültem , gátmetszést kellett alkalmazni mert nem fért ki a baba.
Annyira zavar a seb oda lent hogy elképesztő , e mellé meg az aranyérem is ki bújt .
Próbáltam betadinnal takarítani , ami két napig ok volt de aztán csípett. Most tettem rá fürdés után kamillás borogatást majd sárga virág krémet .
Ki mit tud ajánlani?

válasza:

válasza:Aloe spray szintén.
De nekem azután lett csak jobb, hogy kiestek a varratok

válasza:

válasza:Elsőnél aloe spray.
Másodikkal octenisept volt az aktuális ajánlás - ez jobban bejött

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:Sima viz szappan.
En lampaztam es homeos bogyot szedtem ra.
Kapcsolódó kérdések:
Szexuális izgalom hatására tompán mindig fájt a gátmetszés helye.(8 hónapja szültem) Maga a metszés,seb viszont gyorsan gyógyult, egyaltalan nem volt vészes az egész. Mégis még mindig érzem felizgult állapotban. Nem mondanám erős fájdalomnak, inkább tompa kellemetlenségnek.
Évekkel később elmegyek az orvoshoz és kérdezi volt e műtétem akkor ilyenkor mit kell mondani?
Az első hüvelyi szülésre értem, attól függetlenül, hogy volt-e korábbi császáros szülésed. Akkora sebet, amit nem kellett varrni, sikeres gátvédelemnek számíts. Gátmetszés vagy varrnivaló szakadás egyértelműen gátsérülés. Különveszem a Magyarországon és a külföldön...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!