Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » 4 hete szültem természetes...

4 hete szültem természetes úton gátmetszéssel. Azóta nagyon gázosodok és nem tudom tartani a szeleket állás közben... ez normális, el fog múlni?

Figyelt kérdés

2025. jún. 18. 19:45
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Beszélj az orvosoddal. Hamarosan, a 6. Hét után kontroll.
2025. jún. 18. 19:51
 2/7 anonim ***** válasza:
El fog múlni. Intimtorna segít.
2025. jún. 19. 03:27
 3/7 anonim ***** válasza:
Császármetszésem volt hetekig ez volt utána. Nem a szülés módja számít egyszerűen a hormonok bekavarhatnak ennyire. Elmúlik, ahogy kettes írta az intimtorna sokat segít.
2025. jún. 19. 06:40
 4/7 anonim ***** válasza:
De az intimtorna hat a vegbelre is? 2 csaszarom volt de nem tapasztaltam ilyet. Ellenben a nunim fajt,mintha szultem volna,en erre panaszkodtam a dokinak,o meg eskudozott hogy oda nem nyult hozzam. :) hormonok.
2025. jún. 19. 06:45
 5/7 anonim ***** válasza:
3-as vagyok.4-es Persze ilyenkor a medencefenék izmait erősíted. A hormon9któl lazább lesz a medence körüli szövetek, ezért van az, hogy nem csak a természetes módon szült, hanem a császáros9knak is kellhet torna. Pl nekem volt egy kis inkontinenciám is. A torna teljesen megoldotta
2025. jún. 19. 12:36
 6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Úgy néz ki,hogy belső aranyér is közrejátszik a dologban, remélem, hogy hamarosan rendbejönnek a dolgok odalenn.
2025. jún. 20. 20:54
 7/7 anonim ***** válasza:
Sokszor van szülés után, bél és WC, menstruáció probléma, mert ki jött belőled a gyereked. Idő kell és torna
jan. 18. 18:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!