Dr. Holló Balázs szülésszel kinek milyen tapasztalatai vannak? Az Uzsoki Utcai Kórházhoz tartozunk. Kit ajánlanátok jó szívvel?
Figyelt kérdés
2025. aug. 1. 18:50
1/3 anonim 

válasza:

válasza:Én nála szültem az egyik fiam, ő volt épp ügyeletben. Velem akkor teljesen normális és kedves volt. Bár akkor nem voltam felkészülve a szülésre, így én mindenben azt csináltam, amit tanácsolt ő meg a szülésznő (labdán pattogást pl). Az Uzsokival én általánosságban meg voltam elégedve. Orvost úgysem tudsz már fogadni.
2/3 A kérdező kommentje:
Köszi szépen!
2025. aug. 5. 20:05
3/3 A kérdező kommentje:
Vízben szülést gondolom nem támogatják, de vajúdni lehet ott? Kaptál oxytocint?
2025. aug. 31. 15:26
Kapcsolódó kérdések:
Dr. Lintner Balázs nőgyógyászhoz járt valaki magánrendelésre? Vélemények, tapasztalatok?
Úgy tudom, hogy a Váci utcában van magánrendelése. És az Istenhegyi Géndiagnosztikai Központban is dolgozik. A Sote II-n is szokott szüléseket levezetni. Személyes tapasztalatok, vélemények érdeklenének a Doktor Úr-ról.
Dr Altorjay Balázs tapasztalatok, vélemények? (Kecskemét)
Hozzá szeretnék járni, és fontos hogy az orvosom kedves, türelmes legyen.
Dr. Litner Balázs nőgyógyászról vélemények, tapasztaltok?
Sote II szülészeti osztályról tapasztalatok? (nővérek, szobák, privátszoba)
Mostanában műtötte valaki gyerekét Dr Sztanó Balázs?
Sokat kellett várni a műtétre? Mennyibe kerül a műtét?Tapasztalatok?
Dr. Lintner Balázs nőgyógyászról vélemények, tapasztalatok?
Illetve a Sote II szülészeti osztályáról tapasztalatok?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!