Ebből császár lesz?
Sziasztok! 4éve volt egy császármetszésem fertőzés miatt. Jelenleg 32hetes terhes vagyok GDM-es ami a 20.hét óta van jelen. Diétázom viszont néha elég magas cukrokat mérek. Ezt jeleztem a dokinak, aki annyit mondott, hogy az nem gond. Akkor van baj ha folyamatosan magas.
Jövőhéten megyek ismét vizsgálatra és meg fogom kérdezni viszont érdekel a tapasztalatotok. Szülhetek így természetes úton vagy nagy az esélye az újabb császárnak? Aki esetleg volt ugyanígy megírnátok nalatok hogy alakult?

válasza:Köszönöm a válaszod.
Szeretném megpróbálni a természetes szülést azért is fogalmazódott meg bennem a kérdés.
Ahol szülni fogok nem épp császár pártiak csak nagyon indokolt esetben, akkor is mintha a fogukat húznák. De azért remélem megpróbálhatom nem fogják erőltetni a császárt.

válasza:Akkor szerencséd van, biztos megpróbálhatod.😁
Boldog babavárást, könnyű szülést!
Kapcsolódó kérdések:
Tehát úgy értem ha valaki már szült egyszer, de nem szeretne még egyszer simán szülni kérhet császárt?
4-5 óráról van szó,amíg az őrzőben le voltam kékülve, és levegőért kapkodtam. Oxigént nem adtak. Teljes testemben remegtem,fulladtam,többször majdnem el is ájultam az oxigénhiánytól. Az ujjam annyira mozgott, hogy a rátett pulzoximéter folyamatosan leesett. Egyedül...
Akinek programozott császárra volt ők vittek külön szülőszobai csomagot, vagy nem kell vinni? Általános listát kaptam a kórháztól, ahol szülni fogok, külön fel van tüntetve minden a babának, ami nekem kell és a szülőszobai csomag is. Egyenlőre szépen külön pakoltam...
3 hónapja volt sürgősségi császárom. A keresztcsontnál a gerinc végénél mintha el lenne valami mozdulva. (Kellemetlen, de épp szex közben vettem észre először... :S) Azóta, ha ülök és előre-hátra dőlök, igazából akkor is érzem, hogy mintha kattogna, mozogna, nehéz...
Sziasztok! Alapból túlsúlyos vagyok, de soha nem lógott a hasam az első császármetszésig. (fájásgyengeség) Azóta sajnos kötényhasam van, tehát csúnyán lóg. Most terhesen is ez a tipikus fent kerek szép formás, lent meg 10cm háj lifeg :( Császár után azt...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!