Császármetszés utáni hüvelyi fajdalom normális?

válasza:Nekem is volt. Nem igazán tudott a doki vele mit csinálni. Jobb oldalt a hüvelybemenetnél nekem iszonyatosan fájt. Sokáig.
A doki részben a műtét alatti jódos öblítésre fogta. De nekem évekig kitartott. Remélem, neked hamarabb elmúlik!
Kapcsolódó kérdések:
Valamint amikor fel ülök fekvésből, még mindig rám tör, hogy olyan nehéz a hasam alja, kell egy perc mire rendeződik, néha olyankor légszomjam is van. Illetve ha nagyon kell pisilnem pl reggel, akkor feszít a hasam, de a nagyobb dolog sem rendeződött még. Van hogy...
Kedves mamik, Pár nappal ezelőtt elkezdett fájni a sebem, oda bent. Hozzá tenném, hogy előtte való 2 nap edzésbe kezdtem. Semmi negatívat nem vettem észre első alkalommal, sőt túlságosan is jól éreztem magam utána. Másnap nehezebben ment az izomláztól és annyira...
Brutal hát es mellkas fajdalom. Nehezebb legzes, reflux. Bizsergesek a labaimban. Meg bent vagyok a korhazban, itt azt mondták normális. De a noveremnek pl semmije nem fájt utána a seben kívül.. Voltak még valakinek ilyen panaszai mint nekem? :/
4 hónapja szültem császármetszéssel. Alkalomszerűen élesen görcsöl az alhasam, mintha menstruálnék, pedig 3 napja múlt el. A kontrollra 2 hónap után kellett mennem, azt mondták minden rendben van. Az utolsó menstruációm nagyon fájdalmas volt, még a 4. napon is...
Szeretnénk babát, de annyira félek a szülés előtti, közbeni, utána fellépő fájdalmaktól, hogy azt el sem tudom mondani. Nagyon alacsony a fájdalomküszöböm, mindig is az volt, 3-4-szer is előfordult, hogy elájultam, mikor megvágtam vagy megszúrtam az ujjamat. Úg érzem,...
2 napja voltam orvosnal aki rendben talalta a sebem. Azert mentem el hozza mert ujra elkezdett fajni es meg mindig duzzadt folotte. Pirosodast nem latok. Lehet csak megeroltettem? 5 het utan ez meg elofordulhat? Elore is koszonom a valaszokat.
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!