Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Császármetszés utáni hüvelyi...

Császármetszés utáni hüvelyi fajdalom normális?

Figyelt kérdés
15 napja volt a császárom. Pár napja elkezdtem időnként éles, szúró fájdalmat érezni a huvelyemben. Ez is a gyógyulás része? Vagy menjek vissza az orvosomhoz ?.

2025. aug. 13. 16:09
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is volt. Nem igazán tudott a doki vele mit csinálni. Jobb oldalt a hüvelybemenetnél nekem iszonyatosan fájt. Sokáig.

A doki részben a műtét alatti jódos öblítésre fogta. De nekem évekig kitartott. Remélem, neked hamarabb elmúlik!

2025. aug. 13. 16:12
 2/2 anonim ***** válasza:
Nálam nem volt ilyen.
2025. aug. 14. 09:38

Kapcsolódó kérdések:

Császár metszés után 14 nappal normális hogy a heg feletti has részem még mindig érzékeny tapintásra? Heg és a köldök közötti részről lenne...

Valamint amikor fel ülök fekvésből, még mindig rám tör, hogy olyan nehéz a hasam alja, kell egy perc mire rendeződik, néha olyankor légszomjam is van. Illetve ha nagyon kell pisilnem pl reggel, akkor feszít a hasam, de a nagyobb dolog sem rendeződött még. Van hogy...

Normális, hogy 3,5 hónap császáros szülés után fájdalmat érzek odabent?

Kedves mamik, Pár nappal ezelőtt elkezdett fájni a sebem, oda bent. Hozzá tenném, hogy előtte való 2 nap edzésbe kezdtem. Semmi negatívat nem vettem észre első alkalommal, sőt túlságosan is jól éreztem magam utána. Másnap nehezebben ment az izomláztól és annyira...

Császár utáni panaszok, normalisak?

Brutal hát es mellkas fajdalom. Nehezebb legzes, reflux. Bizsergesek a labaimban. Meg bent vagyok a korhazban, itt azt mondták normális. De a noveremnek pl semmije nem fájt utána a seben kívül.. Voltak még valakinek ilyen panaszai mint nekem? :/

Meddig normális, hogy ennyire görcsöl a hasam?

4 hónapja szültem császármetszéssel. Alkalomszerűen élesen görcsöl az alhasam, mintha menstruálnék, pedig 3 napja múlt el. A kontrollra 2 hónap után kellett mennem, azt mondták minden rendben van. Az utolsó menstruációm nagyon fájdalmas volt, még a 4. napon is...

Ha félek a szüléstől, a nagy fájdalomtól, az esetleges császármetszéstől, az azt jelenti, hogy még semmiképpen nem állok készen a gyerekvállalásra?...

Szeretnénk babát, de annyira félek a szülés előtti, közbeni, utána fellépő fájdalmaktól, hogy azt el sem tudom mondani. Nagyon alacsony a fájdalomküszöböm, mindig is az volt, 3-4-szer is előfordult, hogy elájultam, mikor megvágtam vagy megszúrtam az ujjamat. Úg érzem,...

5 hettel a csaszarmetszes utan duzzanat a seb folott es fajdalom ha felkelek normalis meg?

2 napja voltam orvosnal aki rendben talalta a sebem. Azert mentem el hozza mert ujra elkezdett fajni es meg mindig duzzadt folotte. Pirosodast nem latok. Lehet csak megeroltettem? 5 het utan ez meg elofordulhat? Elore is koszonom a valaszokat.

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!