34hetes 4napos vagyok 5dik babàt vàrom tegnap kisebb nyàkdugo tàvozott ma meg nagyon fàj a szemérem és a far csontom làbaim is éss keményedek màr jo ideje szerintetek hamarabb meg lesz a baba?

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:Majd írd meg ha megszüntetett, minden jót
2es,3as🍀

válasza:Te is pontosan tudod, hogy ezt senki sem fogja tudni megmondani. Én mondjuk bemennék, mert 34+4 az elég korai. Ekkorának az a jó, ha kórházban, nem otthon vagy a mentőben. Ha beindult ki tudja mennyi idő van hátra és fontos lenne a rüdőérlelő.
Én a fiamnal 36.héttől pihentem, elment a nyákdugó 1ujjnyira nyitva. Kaptam szurit, ágynyugalom. 38 hetesen született. A lányomnál meg semmi, elkezdett a derekam fájni, gyanús volt, hogy nem akar múlni, bementem. 2 óra múlva már megvolt.

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Tegnap meg ma is sokat keményedik a hasam .
Leginkább akkor èrzem ha állok vagy ülök. Szedek magnerotot 3*1 a 7. hèttől. Kicsit aggódom hogy ez mi. Első baba, minden ismeretlen, köszönöm ha megosztjátok velem a tapasztalataitokat.
Az egyik ajak vörösebb, duzzadtabb és a külső oldalán van egy pici dudor, egy bütyök, leginkább egy pattanásra emlékeztet, de keményebb és a színe más.
Múlthét csütörtökön voltam dokinal, mert nagyon nyomott a baba es a fajasok-keményedések miatt. A méhszájam zárt. Pihenést mondott, mindig azt mondja, hogy még többet, pedig pihenek! A 4 évesen oviba hordásán kívül szinte semmit nem csinálok! A párom mindenben segít,...
Izgultok már? Én hétvégére vagyok kiírva, van már keményedés, alhasi görcsök, szeméremcsont fájdalom, szurkálás a petefészek környékén + vizesedés kézfejen, lábon. Kíváncsi vagyok meddig húzom.
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!