Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Szülés után 5 héttel normális...

Szülés után 5 héttel normális a végbél fájdalom?

Figyelt kérdés
5 hete szültem és 3 napja fáj végbélnél, főleg nagy dolognál. Eddig nem volt úgy probléma ezzel. El kezdtem széklet lazítót szedni (Dulcosoft), de egyenlőre még nincs hatás. A kemény széklet miatt lehet ez a fájdalom? Arany ér egyenlőre nem látható. Mitől fájhat?
2025. aug. 20. 21:17
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

"Aranyér egyelőre nem làtható..."

Miért, szétnéztél a végbeledben is? Ugyanis az aranyér ott van! Persze vannak esetek, amikor annyira elfajul, hogy kitüremkedik. De van olyan is, hogy csak belül van.

Szülés után sokmindenkinek gondot okoz a wc-zés. Ha székrekedésed van, legjobb a glicerines kúp használata.

Igyál sok folyadékot és egyél rostosat.

A dulcosoft jó, de ha nem használ próbáld ki a laevolacot, szerintem az mégjobb.

2025. aug. 20. 21:58
 2/4 A kérdező kommentje:
Úgy értve külső arany ér nincs. Meg a neten úgy olvastam az viszket és vérezhet is, nálam nincs ilyen tünet.
2025. aug. 20. 22:03
 3/4 anonim ***** válasza:
Nekem nem viszketett és vérzett, még csak durván ki se jött, egy kis apró csomószerűség volt látható/tapintható, de a kakálástól csillagokat láttam, olyan durván fájt. Kentem reparonnal, az sokat segített és sajnos a hajlam maradt, ha valamiért erőlködök, kijöhet újra. De ha figyelek az étkezésre, ne nyomjak stb, akkor nincs gond. Nekem is csak szülés óta van ez, előtte sose volt gond.
2025. aug. 21. 07:53
 4/4 anonim válasza:
Nálam vagy 2 hónapig nehezen ment a székelés.
2025. okt. 2. 12:54

Kapcsolódó kérdések:

Császár metszés után 14 nappal normális hogy a heg feletti has részem még mindig érzékeny tapintásra? Heg és a köldök közötti részről lenne...

Valamint amikor fel ülök fekvésből, még mindig rám tör, hogy olyan nehéz a hasam alja, kell egy perc mire rendeződik, néha olyankor légszomjam is van. Illetve ha nagyon kell pisilnem pl reggel, akkor feszít a hasam, de a nagyobb dolog sem rendeződött még. Van hogy...

Normális szülés után ez a fájdalom, vagy el kéne mennem orvoshoz?

Az első gyerekem után nem volt ilyen, így tanácstalan vagyok. A terhességem végén és szülés után 8-10 hétig kb. nagyon fájt a szeméremcsontom és a csípőm sem az igazi. Elkezdtem tornázni (szülés utáni regeneráció) és úgy éreztem jobb is lett. Tegnap elmentünk a...

Bal oldali nagyon erős állandó hasi fájdalom normális 37hetesen?

Egy hete elment a nyákdugóm. Vérzés miatt egy napot voltam kórházban tegnap délután 1 körül engedtek ki. 1 ujjnyira voltam nyitva. Valszeg csak tágulási vérzésem Volt. Viszont kaptam infuziom vasat, mert nagyon vérszegény vagyok. Most hajnal 5kor arra keltem, hogy...

Normális, hogy 3,5 hónap császáros szülés után fájdalmat érzek odabent?

Kedves mamik, Pár nappal ezelőtt elkezdett fájni a sebem, oda bent. Hozzá tenném, hogy előtte való 2 nap edzésbe kezdtem. Semmi negatívat nem vettem észre első alkalommal, sőt túlságosan is jól éreztem magam utána. Másnap nehezebben ment az izomláztól és annyira...

Normális hogy ennyi idő után is sokszor fáj a császáros heg?

Már több mint 4 hónapja szültem csaszárral, de a mai napig sokszor belenyilall a fájdalom. Többnyire csak az egyik felén érzem a bőröm alatt, tehát nem konkrétan a külső heg fáj. Vannak bizonyos testhelyzetek is mikor szúró érzést érzek ugyanezen az oldalon. Orvos még...

Második szülés után kb. Két héttel nagyon erős szemeremcsont fájdalom normális?

Első szülés után nem volt ilyesmi, most nagyon gyorsan szültem a kitolásnál kegyetlenül fajt a szemeremcsont medencém na de utána sokkal gyorsabban regenerálódtam mint elsőre. Ehhez képest most elmúlt két napban takarítottam főztem gyerekekkel voltam egyedül sokat...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!