Szülés után 5 héttel normális a végbél fájdalom?

válasza:"Aranyér egyelőre nem làtható..."
Miért, szétnéztél a végbeledben is? Ugyanis az aranyér ott van! Persze vannak esetek, amikor annyira elfajul, hogy kitüremkedik. De van olyan is, hogy csak belül van.
Szülés után sokmindenkinek gondot okoz a wc-zés. Ha székrekedésed van, legjobb a glicerines kúp használata.
Igyál sok folyadékot és egyél rostosat.
A dulcosoft jó, de ha nem használ próbáld ki a laevolacot, szerintem az mégjobb.

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Valamint amikor fel ülök fekvésből, még mindig rám tör, hogy olyan nehéz a hasam alja, kell egy perc mire rendeződik, néha olyankor légszomjam is van. Illetve ha nagyon kell pisilnem pl reggel, akkor feszít a hasam, de a nagyobb dolog sem rendeződött még. Van hogy...
Az első gyerekem után nem volt ilyen, így tanácstalan vagyok. A terhességem végén és szülés után 8-10 hétig kb. nagyon fájt a szeméremcsontom és a csípőm sem az igazi. Elkezdtem tornázni (szülés utáni regeneráció) és úgy éreztem jobb is lett. Tegnap elmentünk a...
Egy hete elment a nyákdugóm. Vérzés miatt egy napot voltam kórházban tegnap délután 1 körül engedtek ki. 1 ujjnyira voltam nyitva. Valszeg csak tágulási vérzésem Volt. Viszont kaptam infuziom vasat, mert nagyon vérszegény vagyok. Most hajnal 5kor arra keltem, hogy...
Kedves mamik, Pár nappal ezelőtt elkezdett fájni a sebem, oda bent. Hozzá tenném, hogy előtte való 2 nap edzésbe kezdtem. Semmi negatívat nem vettem észre első alkalommal, sőt túlságosan is jól éreztem magam utána. Másnap nehezebben ment az izomláztól és annyira...
Már több mint 4 hónapja szültem csaszárral, de a mai napig sokszor belenyilall a fájdalom. Többnyire csak az egyik felén érzem a bőröm alatt, tehát nem konkrétan a külső heg fáj. Vannak bizonyos testhelyzetek is mikor szúró érzést érzek ugyanezen az oldalon. Orvos még...
Első szülés után nem volt ilyesmi, most nagyon gyorsan szültem a kitolásnál kegyetlenül fajt a szemeremcsont medencém na de utána sokkal gyorsabban regenerálódtam mint elsőre. Ehhez képest most elmúlt két napban takarítottam főztem gyerekekkel voltam egyedül sokat...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!