Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Bent lehet az apuka csaszarmet...

Bent lehet az apuka csaszarmetszesnel a mutoben a zalaegerszegi korhazban?

Figyelt kérdés
2025. aug. 22. 14:01
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Miért nem ott kérdezed meg öket?
2025. aug. 22. 14:37
 2/8 anonim ***** válasza:
86%
Nem mehet be.
2025. aug. 22. 16:50
 3/8 anonim ***** válasza:
11%
Szerintem sehol, csak akkor, ha a műtéti csapat tagja.
2025. aug. 22. 17:23
 4/8 anonim válasza:
100%

Ez nem igaz, két császárom volt, mindkettőn bent lehetett. Több barátnőm szült császárral, más-más kórházban, a többségnél bent volt az apuka is.

Biztosan csak a kórház tud mondani, hívd fel őket Kérdező.

2025. aug. 22. 17:37
 5/8 anonim ***** válasza:
84%

2-es vagyok, a zegi korhazban szultem es nem mehetett be a mutobe. Szoval ez a tuti info :D

De amugy jarni kell nst-re a 36.hettol kezdve, ott is meg tudod kerdezni.

2025. aug. 22. 18:06
 6/8 anonim ***** válasza:
61%
Nem.
2025. aug. 22. 18:49
 7/8 A kérdező kommentje:
Tudom h meg tudom kerdezni majd a korhazban is csak gondoltam addig felteszem itt a kerdest, elnezest kerek erte😃
2025. aug. 23. 15:21
 8/8 anonim válasza:
30%
Nem. Zalaegerszegen 100%-hogy nem. Hivatalosan műtétnél nem lehet benn senki aki nem oda való, ha esetleg más kórházak kivételt tesznek az szerintem csak a jófejség .
2025. aug. 28. 13:07

Kapcsolódó kérdések:

Van köztünk olyan aki a bajai kórházban szült császármetszéssel? Apuka bent lehet a műtőben?

Igen, tudom hogy a legtöbb helyen nem engedik, de pl azt hallottam hogy a kiskunhalasi kórházban valakinek megengedték.

A veszprémi Csolnoky Ferenc kórházban császárkor a COVID alatt - az apuka bent lehet?

Úgy néz ki, farfekvés miatt császármetszéssel fogok szülni (persze még van remény). Ilyenkor az apuka bent lehet (fényképezni meg támogatni)? Vagy csak már akkor, amikor kivették a babát? Addig a folyosón kell várakoznia? (Egyébként bármi egyéb részlet is érdekel:...

Melyik budapesti kórházakban lehet bent az apuka császármetszés alatt?

Sok helyen olvastam, hogy bent lehetett az apuka, de nem írták melyikben. Csak a Sote-ról tudok.

Császármetszés hogyan zajlik egy apuka szemszögéből?

Párom 38 hetes terhes és farfekvéses a kisfiunk. Mindent rendben találtak vele, normális szívhang és méretek, minden tökéletes, sőt a 32 héten még helyes irányba állt, de most visszafordult, ezért fennáll a császármetszés esélye. Arra lennék kíváncsi (mint apuka),...

Bent lehet az apa császármetszésnél?

Én úgy tudtam, hogy ez választható opció minden kórházban, és most olvastam utána, hogy sem Szekszárdon (ott szülnék), sem Pécsett nem lehet bent az apuka, pedig mi mindvégig így terveztük. Mely kórházakban lehet ott az apuka M.o.-n császármetszésnél? Eléggé kétségbeestem :( 35 hetes kismama

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!