Bent lehet az apuka csaszarmetszesnel a mutoben a zalaegerszegi korhazban?

válasza:

válasza:Ez nem igaz, két császárom volt, mindkettőn bent lehetett. Több barátnőm szült császárral, más-más kórházban, a többségnél bent volt az apuka is.
Biztosan csak a kórház tud mondani, hívd fel őket Kérdező.

válasza:2-es vagyok, a zegi korhazban szultem es nem mehetett be a mutobe. Szoval ez a tuti info :D
De amugy jarni kell nst-re a 36.hettol kezdve, ott is meg tudod kerdezni.
Kapcsolódó kérdések:
Igen, tudom hogy a legtöbb helyen nem engedik, de pl azt hallottam hogy a kiskunhalasi kórházban valakinek megengedték.
Úgy néz ki, farfekvés miatt császármetszéssel fogok szülni (persze még van remény). Ilyenkor az apuka bent lehet (fényképezni meg támogatni)? Vagy csak már akkor, amikor kivették a babát? Addig a folyosón kell várakoznia? (Egyébként bármi egyéb részlet is érdekel:...
Sok helyen olvastam, hogy bent lehetett az apuka, de nem írták melyikben. Csak a Sote-ról tudok.
Párom 38 hetes terhes és farfekvéses a kisfiunk. Mindent rendben találtak vele, normális szívhang és méretek, minden tökéletes, sőt a 32 héten még helyes irányba állt, de most visszafordult, ezért fennáll a császármetszés esélye. Arra lennék kíváncsi (mint apuka),...
Én úgy tudtam, hogy ez választható opció minden kórházban, és most olvastam utána, hogy sem Szekszárdon (ott szülnék), sem Pécsett nem lehet bent az apuka, pedig mi mindvégig így terveztük. Mely kórházakban lehet ott az apuka M.o.-n császármetszésnél? Eléggé kétségbeestem :( 35 hetes kismama
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!