Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » 180 km hazaút császármetszés...

180 km hazaút császármetszés után, ki hogyan viselte a hosszabb utat?

Figyelt kérdés

Pesten szülök, császármetszéssel. Eddig "csak" a szülés miatt izgultam, már azon is, hogy onnan hogyan jutok haza... :D

Aki nem a "szomszédba" ment szülni, hogyan próbálta kényelmessé tenni az utat hazafele?

2025. szept. 6. 17:27
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
92%
Azt sehogy nem fogod kényelmessé tenni
2025. szept. 6. 17:38
 2/17 A kérdező kommentje:
Akkor elviselhetőbbé, ha így jobb. :)
2025. szept. 6. 17:39
 3/17 anonim ***** válasza:
81%

Csaszar masnapjan mentem haza igaz csak 23km vezettem le. (Az exnek nem volt jogsija es csak vizsgalatra mentem be mikor elindult a szules) Aztan 3 emelet lepcsozes. Eleg leterhelo volt a lepcsozes. A vezetes nem. Indulas elott kertem egy adag fajdalomcsillapitot. Az kitartott hazaig aztan kb bealudtam felorara ugy ahogy voltam az agyon. En a korhaztol 50perc alatt ertem be az agyamba. Abbol 30 volt a lepcsozes. Legalabb 🤣

Ha csak ulnod kell az jobb ulj hatra es ha ugy erzed dolj le oldalra. Vagy megalltok pihenni. Vagy hatra dontod az ullest ha kell. Max 2ora a 180km. Palyan lehet kevesebb is.

2025. szept. 6. 17:40
 4/17 anonim ***** válasza:
87%
Amugy hasszorito jo otlet derektamasz es jobban hatra dontod az ullest mint szoktad.
2025. szept. 6. 17:41
 5/17 anonim ***** válasza:
98%
Császáros voltam Pesten, és Miskolcra jöttem haza. Hát a városban nagyon lassan jöttünk mert kuara fájt. Hasleszorito volt rajtam, és ülés magasítón ültem mert nagyon mély lett volna behajolni/ ülni a kocsiba.
2025. szept. 6. 17:54
 6/17 anonim ***** válasza:
100%
Nekem 1-2 hétig még az 5 km is fájt.
2025. szept. 6. 19:36
 7/17 anonim ***** válasza:
88%
Párnát tegyél a biztonsági öv alá, különben csillagokat fogsz látni.
2025. szept. 6. 19:50
 8/17 anonim ***** válasza:
100%
Fájdalomcsillapító. Legyen erős, hogy kiüssön. Ha nem neked kell vezetni az egy jobb szitu. 😅 párnák, plédek...
2025. szept. 6. 19:59
 9/17 anonim ***** válasza:
100%
Kb 10 perces út volt haza a kórháztól, hát én azt hittem, meghalok.
2025. szept. 6. 21:27
 10/17 anonim ***** válasza:
64%
Külföldön szültem császárral , itt a császár után 12 oraval már az autóban ultem hazafelé. 200 km az út , egyáltalán semmi gond nem volt.
2025. szept. 6. 21:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Császármetszés, Méh hosszában vágva?

A 25 héten fertőzés miatt elfolyt a magzatvíz, császárral kiemelték a babámat. Az orvosom javaslatára lett császár, hogy minél biztonságosabban tudják kiemelni a picurt. De nem szokványos módon nyitották meg a méhemet, hanem hosszába (kívülről bikini vágás van). Volt e...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!