180 km hazaút császármetszés után, ki hogyan viselte a hosszabb utat?
Pesten szülök, császármetszéssel. Eddig "csak" a szülés miatt izgultam, már azon is, hogy onnan hogyan jutok haza... :D
Aki nem a "szomszédba" ment szülni, hogyan próbálta kényelmessé tenni az utat hazafele?

válasza:

válasza:Csaszar masnapjan mentem haza igaz csak 23km vezettem le. (Az exnek nem volt jogsija es csak vizsgalatra mentem be mikor elindult a szules) Aztan 3 emelet lepcsozes. Eleg leterhelo volt a lepcsozes. A vezetes nem. Indulas elott kertem egy adag fajdalomcsillapitot. Az kitartott hazaig aztan kb bealudtam felorara ugy ahogy voltam az agyon. En a korhaztol 50perc alatt ertem be az agyamba. Abbol 30 volt a lepcsozes. Legalabb 🤣
Ha csak ulnod kell az jobb ulj hatra es ha ugy erzed dolj le oldalra. Vagy megalltok pihenni. Vagy hatra dontod az ullest ha kell. Max 2ora a 180km. Palyan lehet kevesebb is.

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
A 25 héten fertőzés miatt elfolyt a magzatvíz, császárral kiemelték a babámat. Az orvosom javaslatára lett császár, hogy minél biztonságosabban tudják kiemelni a picurt. De nem szokványos módon nyitották meg a méhemet, hanem hosszába (kívülről bikini vágás van). Volt e...
Ugyan ott vagjak e mint az elsonel?
Faros baba,programozott császár,ügyeleten. Tapasztalat?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!