Szülés utáni szédülés meddig tartott neked?

válasza:az első ami eszembe jut az anémia, édesanyám is így járt, mikor velem volt várandós, a dokik nem mondtak semmit a panaszaira, csak amikor engem vitt a gyermekháziorvoshoz ő vette észre mennyire sápadt meg gyenge, mondta hogy szedjen vasat meg b komplexet, egyebekben elmennék egy másik orvoshoz ha továbbra is fennáll
de valószínűleg az alváshiánynak és kimerültségnek is része van benne, próbálj pihenni, lehetőségeidhez képest

válasza:ha vas-, hormon-, vagy B12-hiány áll a háttérben, akár hónapok, mire elmúlik megfelelő pótlás mellett
emellett ha szoptatsz az is sok energiát elvesz és ásványi anyagot, próbálj kiegyensúlyozottan táplálkozni, pihenni legalább napi 2,5-3 liter vizet meginni
illetve terhesség alatt az emelkedett a hormonszint mely szülést követően drasztikusan csökken, ennek is hetekbe kerül hogy rendeződjön, mely okozhat rossz kedvet, bágyadtságot

válasza:

válasza:Nem találják az okát? Ezt írod. Ezek szerint vas, hgb rendben? Akkor nem segít a vaspótlás. Vérnyomás? Cukor?
Nekem a vas volt a gond, de rögtön kaptam szülés után vénásan (terhesen is kaptam többször annyira alacsony volt) és az helyre hozott. Nem telt hetekbe.

válasza:Kapcsolódó kérdések:
4+3 hetes vagyok, és már a kimaradt mensi előtt jelentkezett. Ilyenkor úgy érzem magam mint aki be van rúgva, nem tudok egyenesen állni sem. Később rosszabb lesz?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!