Minden előjel nélkül is beindulhat a szülés?

válasza:Az elsővel semmi előjel nem volt, este 7-kor kezdtem görcsölni, reggel 9-re a kezemben volt. a másodikat meg 2 teljes hét túlhordás után indították.
Szóval bár lehet.
Kitartás!!! <3

válasza:Szomszédom otthon szülte meg az ikreit, pedig csak wc-re indult...
(Az UH "mérés" pedig csak egy saccolás, barátnőmnek végig mondták, hogy kicsi baba lesz, 3 kg alatti, erre 4kg+ lett 😀)

válasza:

válasza:Ha jövőhét elején töltöd a 38. hetet akkor karácsonykor garantált, hogy ez a baba már kint lesz. Nagyon ritka az a kórház, ahol hagynak 41. hét utánig menni, ott már ígyis-úgyis indítás kell azt meg nem hétvégére/ünnepnapra időzítik akkor se ha nem karácsony van. Az már teljesen mindegy ,hogy karácsonykor még kórházban leszel-e, orvos is és nővér is van ugyanúgy karácsonykor is, mint bármikor máskor. Maximum a baba fotózásról maradsz le, ha van ilyen a kórházban, mert a fotósok nem valószínű, hogy karácsonykor dolgoznak.
A becsült súly teljesen mindegy, attól nem függ semmi. (4500 grammos babát szültem természetes úton 40+6-ra úgy, hogy magától indult be)
Az indítás sem ördögtől való, unokatesóm mindkét gyerekét indított szüléssel szülte, a másodiknál még a gátvédelem is sikerült.
Inkább egy indított szülés 41. héten, mint egy méhen belül elhalt baba a 42. héten.

válasza:Semmilyen elojel nem volt,de meg csak joslofajasom se volt soha egy darab se, en azt se tudom mi az. 40+5 napos terhes voltam, masnap fekudtem volna mar be a korhazba inditasra is.
Hajnalban elfolyt a magzatviz, erre ebredtem, szoval vegul magatol indult be.
Amugy az ugyelet miatt ne aggodj, tekintve, ha ejszaka szulnel barmelyik masik hetkoznap, az is ugyeletnek szamit es gyakran szuletnek ejszaka babak :D
Ha nem indul be,hat akkor inditanak, de most van meg idod, siman beindulhat magatol is!
Es sajnos a siettetes, mint fogalom, barmelyik muszakvaltaskor elofordulhat es elo is fordul, ha epp ilyen kedvuk van, nem kell ehhez karacsony:( Kizarolag azon mulik, hogy milyen orvost, szulesznot fogsz ki.
Nekem nagy babat josoltak, nagy is lett, szoval nem mondtak hulyeseget. 4 kilora tippeltek, 4100 gramm lett.

válasza:

válasza:

válasza:Ha esetleg van ra kapacitasod kerdezo, akkor keress fel egy gyogytornaszt a fajdalom miatt. Persze valaki olyat, aki foglalkozik varandosokkal.
Tenyleg aranyat tud erni a megfelelo nyujtas meg a kulonbozo mozdulatok.
Nalam is volt kegyetlen bordafajdalom, ki se tudtam egyenesedni, brutalis volt. Minden levegovetel is fajt, nagyon nyomott ott a baba. De a gyogytornasz segitett!!

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Nektek volt úgy, hogy jól éreztétek magatokat, aztán egyszer csak a semmiből beindult?
Sziasztok! 38+ hetes vagyok első baba és igazából érdeklődnék. Harmadik alkalommal voltam nst-n ami full negatív nincsennek joslóim se semmi full zárt vagyok nyákdugo se ment még el. Doki nem mond rá semmit. Másoknál azt látom , hogy elég hamar megjelennek a fájások...
Holnap töltöm a 40. hetet, de se jóslók nincsenek, se keményedések, semmi. Ráadásul idegesít is mindenki a saját hülyeségével. Beindulhat minden előzmény nélkül is?
Pl. van olyan, hogy valakinek nincsenek jóslófájásai, majd hirtelen egyszer csak már az igazi fájások jönnek és irány a kórház?
Nagyon sokat fekszem,de sajnos így is folyamatosan kissebb menstruációs görcseim vannak,ez normális?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!