Nyákdugó távozása?

válasza:Nyákdugó volt.
Innentől bármikor beindulhat a "buli"
Nálam minkét alkalommal 2 órával a nyákdugó távozása után jelentkeztek a fajások. Az egyiknél 24 óra múlva lett baba, a másiknál 4 óra múlva.

válasza:Még eltelhet 2 hét is. Nekem 27 hetesen jelezte a nyákdugó távozása, hogy valami nem oké, utána a méhnyak le is rövidült nagyon.
38. Héten lett sürgősségi császár.

válasza:A nyákdugó nem tojásfehérjés állagú. Annál szilárdabb. Kb mint a kocsonya. Sárgás, barnás.
Nekem a végefele már mindenféle folyásom volt :D tök normális.
Egyébként 4 hét telt nálam el a nyákdugó távozás és a szülés közt.
Na most akkor végülis vagy az volt, vagy nem, de ha az is volt, akkor se jelent semmi konkrétumot, ahogy olvasom. :)
Egyébként azóta sincs semmilyen folyásom, előtte se volt egyáltalán. Sőt, ilyen mennyiségű valami, soha korábban se volt, azért gondoltam hogy ez lenne az.

válasza:Kapcsolódó kérdések:
9-én délben ment el a nyákdugóm, másnap reggel is még volt kis rozsaszínes valami a wc papíron. Éjszaka nem aludtam semmit, bár ugye pont jött a durva szél és hidegfront. Pénteken mentem dokihoz, Ő is mondta, hogy biztosan nyákdugó volt, de még zárt a méhszáj. Baba...
Ma mikor el mentem a mosdóba lattam a wc be mintha két kis alvadt vérdarab lett volna barna . Nagyon pici volt de látszódott. Reggel óta pedig ráz a hideg mintha lázas lennék. Meg mértem de nem vagyok. 39hetes vagyok. Bocsi az undi leírásért
A legjobb barátnőmnek már csak napok vannak vissza a szülésig, legalábbis a kiírt napig. Tip-top, jön megy, de előbb elfárad már, amúgy semmi gondja. A nyákdugó elment már neki, és elkezdett nyílni is a méhszája. Az orvosa azt mondta, ne szexeljenek már. Ezt mi miatt...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!