Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Nyákdugó távozása?

Nyákdugó távozása?

Figyelt kérdés
Igazából 39 hetes vagyok, így sok jelentősége nincs, mégis szeretném tudni. Napok óta semmi folyásom nincs, viszont most tapasztaltam egy nagy adag "tojásfehérje folyáshoz" hasonló nyákot. Vagyis pont olyan volt az állaga, csak nagy mennyiség egyszerre. Ez az lehetett? Vagy azt máshogy kell elképzelni? Terhesség alatt hasonlót sem tapasztaltam korábban.
2025. dec. 11. 13:36
 1/5 anonim ***** válasza:
54%

Nyákdugó volt.

Innentől bármikor beindulhat a "buli"

Nálam minkét alkalommal 2 órával a nyákdugó távozása után jelentkeztek a fajások. Az egyiknél 24 óra múlva lett baba, a másiknál 4 óra múlva.

2025. dec. 11. 13:46
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Még eltelhet 2 hét is. Nekem 27 hetesen jelezte a nyákdugó távozása, hogy valami nem oké, utána a méhnyak le is rövidült nagyon.

38. Héten lett sürgősségi császár.

2025. dec. 11. 13:54
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

A nyákdugó nem tojásfehérjés állagú. Annál szilárdabb. Kb mint a kocsonya. Sárgás, barnás.

Nekem a végefele már mindenféle folyásom volt :D tök normális.

Egyébként 4 hét telt nálam el a nyákdugó távozás és a szülés közt.

2025. dec. 11. 14:45
 4/5 A kérdező kommentje:

Na most akkor végülis vagy az volt, vagy nem, de ha az is volt, akkor se jelent semmi konkrétumot, ahogy olvasom. :)

Egyébként azóta sincs semmilyen folyásom, előtte se volt egyáltalán. Sőt, ilyen mennyiségű valami, soha korábban se volt, azért gondoltam hogy ez lenne az.

2025. dec. 11. 15:49
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Aznap mikor megláttam a nyákdugót (ami olyan volt, mint egy nagyon mini tampon, zselés, hosszúkás) már rózsaszínes folyás volt reggel, szóval már gyanús volt, hogy közel az idő. Ezután 2 nappal indult be a szülés.
2025. dec. 11. 20:54

Kapcsolódó kérdések:

Nyákdugó távozása után mennyi idő volt mire beindult a szülés?

9-én délben ment el a nyákdugóm, másnap reggel is még volt kis rozsaszínes valami a wc papíron. Éjszaka nem aludtam semmit, bár ugye pont jött a durva szél és hidegfront. Pénteken mentem dokihoz, Ő is mondta, hogy biztosan nyákdugó volt, de még zárt a méhszáj. Baba...

A nyakdugo tavozasa ha darabokban jon milyen?

Ma mikor el mentem a mosdóba lattam a wc be mintha két kis alvadt vérdarab lett volna barna . Nagyon pici volt de látszódott. Reggel óta pedig ráz a hideg mintha lázas lennék. Meg mértem de nem vagyok. 39hetes vagyok. Bocsi az undi leírásért

A nyákdugó távozása, vagy a méhszáj nyitottsága az oka, ha eltiltanak valakit a házasélettől?

A legjobb barátnőmnek már csak napok vannak vissza a szülésig, legalábbis a kiírt napig. Tip-top, jön megy, de előbb elfárad már, amúgy semmi gondja. A nyákdugó elment már neki, és elkezdett nyílni is a méhszája. Az orvosa azt mondta, ne szexeljenek már. Ezt mi miatt...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!