Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Mennyire fájdalmas a szülés?

Mennyire fájdalmas a szülés?

Figyelt kérdés

2025. dec. 13. 17:24
1 2 3 4
 1/35 anonim ***** válasza:
36%
A harmadik legsúlyosabb, a halál és a házasság után.
2025. dec. 13. 17:33
 2/35 anonim ***** válasza:
62%
Nagyon. De kibírod, és utána mindenért kárpótol a kicsi.☺️
2025. dec. 13. 17:57
 3/35 anonim ***** válasza:
95%
Nagyon
2025. dec. 13. 18:00
 4/35 anonim ***** válasza:
84%

Most ezt mit vársz hogy lehet megfogalmazni...

3 évet küzdöttünk a babáért, lombikoztunk, de vajúdás közben azt gondoltam, hogy nem lehetek ilyen hülye, hogy ezért lombikoztam, már nem akarok gyereket sem csak legyen már vége... Na ennyire fáj.

2025. dec. 13. 18:25
 5/35 anonim ***** válasza:
90%
vetekszik egy többszörös traumával, csonttöréssel, vesekővel ha a fájdalom skálát nézzük, csak ugye a szülés órákon át tart és a fájdalom hullámokban jön a fájásokkal
2025. dec. 13. 18:38
 6/35 anonim ***** válasza:
55%
Kb mint ha feldugnál magadnak egy 2 literes kólásüveget!
2025. dec. 13. 18:42
 7/35 anonim ***** válasza:
79%
Vesekőhöz hasonló fájások csak a vesekő folyamatosan fáj. Évente több vesekövem van.
2025. dec. 13. 19:05
 8/35 anonim ***** válasza:
94%
Nagyon nagyon
2025. dec. 13. 19:10
 9/35 anonim ***** válasza:
70%
Az előzőekkel ellentétben: mint minden, ez is emberfüggő
2025. dec. 13. 19:24
 10/35 anonim ***** válasza:
85%
Nekem a sima szülés, vajúdás, stb… nem fájt annyira, mint a császár utáni napok.
2025. dec. 13. 19:24
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Fájdalmasabb úgy szülni, hogy közben hüvelygombád van?

Második gyermekem várom és a végére elkaptam egy makacs gombás fertőzést. Sajnos az egész szemérem testem piros és fel van dagadva miatta. Aki szült ilyen hüvelygombás panaszokkal nektek nem volt miatta fájdalmasabb vagy kellemetlenebb a szülés?

Szülés utáni hüvelyi heg fájdalma elfog valaha múlni?

Hüvelyi úton szültem 11 hónapja. Hálistennek komplikáció mentes volt minden, egy apró szakadást kivéve a hüvelyemen belül. Összesen 3 öltést kaptam. Na de azóta annyira fáj az együttlét a férjemmel mintha még mindig friss lenne. Szűkebbnek is érzem magam kicsit. Ez...

Kinek meddig tartott a derék fájdalma mire megindultak a tényleges fájások?

Sziasztok! Már nagyon túl lennék az egészen mert őszintén nem akarok indítást 😅 Tegnaptól a derekam eléggé fáj és vándorol le a pocakom is. Én az utóbbit nem látom, nővérem mondta mikor ma találkoztunk 🤷 Tegnap voltam ctg-n soha semmi fájást nem mutat. Illetve még úgy...

Bajra utalhat, ha sokkal fájdalmasabb a menstruációm, mint szülés/várandósság előtt?

Természetesen nemsokára orvoshoz is megyek az éves ellenőrzésre, de addig is kíváncsi lennék, más is tapasztalt-e hasonlót. Korábban nem volt kimondottan fájdalmas a menzeszem, csak enyhébb görcseim voltak. 15 hónapja szültem, 14 hónapig szoptattam, és bár vérzésem még...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!