Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » CG2000 méhszájjal tilos az...

CG2000 méhszájjal tilos az együttlét? CG2000, 3000 váltakozhat?

Figyelt kérdés

34 hetes 4 napos terhes vagyok és igazából már 4 héttel ezelőtti vizsgálaton ilyen volt a méhszájam mégsem mondtak/írtak fel semmit. 2 héttel ezelőtt terhesgondozáson CG3000 volt. 2 napja pedig megint voltam és megint CG2000. Rezidens volt a vizsgálaton, ő pedig írt fel nekem napi 2 db Theospirexet és napi 3 db magnéziumot kell szednem a 36.hétig.

Ma voltunk együtt a párommal és azóta görcsölgetek és fáj belül is

Nem értem eddig akkor miért nem írták fel.

2025. dec. 24. 22:29
 1/8 anonim ***** válasza:
88%
A magnézium mellé általában sok pihenést, fizikai kíméletet is szokott az orvos javasolni. A magnézium a méhösszehúzodásokat hivatott csökkenteni, a szex pedig épp ellenkezőleg hat, fokozza a méhösszehúzodásokat. Ezért görcsölsz.
2025. dec. 24. 22:45
 2/8 anonim ***** válasza:
35%
Nem bírtam nyitott méhszájnál miért nem lehet türtőztetni magad? Mint a nyulak, de tényleg…
2025. dec. 24. 23:29
 3/8 A kérdező kommentje:
2-es: a CG2000 nem nyitott méhszáj, teljesen zárt vagyok. Meg van rövidülve azt jelenti, de köszi a hozzászólást :)
2025. dec. 25. 00:12
 4/8 babyboom567 ***** válasza:
0%
Ha szerinted teljesen rendben van minden, és felelős dolog volt ilyen nagyterhesen megrövidült méhnyakkal szexelni,akkor minek írtál ki kérdést?menj ügyeletre,hogy megnézzék a babát.És gyorsan ,mert még biztos adnak tüdőérlelőt, ha megindult a szülésed.
2025. dec. 25. 11:35
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

34 hetesen ez a méhnyak rendben van. Nem tilos a szex, viszont óvatosan, ha görcsöt okoz

Vegyél még be magnézium és elmúlik.

2025. dec. 25. 13:20
 6/8 A kérdező kommentje:

4-es: Miből gondolod, hogy szerintem rendben van minden? Sehol nem írtam ilyet :D Nem tettem volna fel kérdést különben…

5-ös: vettem be éjjel 2 magnéziumot így szerencsére elmúlt, mára pedig minden rendben. Köszi

2025. dec. 25. 14:09
 7/8 anonim ***** válasza:
6-kérdezi, nem gondolja...
2025. dec. 25. 14:22
 8/8 anonim ***** válasza:

Négyes, nem értem, miért kelted tök feleslegesen a pánikot az összehordott hülyeségeddel 😂

Megrövidült méhnyakkal ZÁRT méhszájjal lehet szeretkezni, csak ne essen neki a férje.

2025. dec. 28. 16:25

Kapcsolódó kérdések:

Terminus idejének pontos kiszámítása az együttlét alapján?

Sziasztok! Hamarosan megszületik az első kisbabánk. :) Viszont a szülés várható időpontjának meghatározását nem teljes mértékben értem. Amennyiben pontosan tudom, hogy mikor volt az együttlétünk (2024.01.11.) akkor napra pontosan ti hogy számolnátok ki a szülés...

Szülés után hónapokkal még mindig fáj az együttlét, brutál hüvelyszárazságom lett. Nem tudok elélvezni sem! Van rá valami megoldás?

5 hónapja szültem, azóta teljesen más a szex. A gátsebem teljesen meggyógyult,azzal nincs baj. Nekem rossz élmény volt szinte minden nőgyógyászati vizsgálat a terhességem alatt, mert minden egyes alkalommal megvizsgált kézzel és eléggé fájt. A hüvelyi ultrahangot is a...

Kádban fürdés, együttlét az első 6 hét után vagy miután látott már az orvos is?

Szülés után ha eltelt már a 6 hét, akkor be szabad ülni egy kád vízbe, illetve engedélyezett az együttlét vagy csak akkor, ha már megvolt az orvosi kontroll is és mindent rendben találtak? Kicsit későbbre tudtam időpontot foglalni (pár nap csak).

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!