CG2000 méhszájjal tilos az együttlét? CG2000, 3000 váltakozhat?
34 hetes 4 napos terhes vagyok és igazából már 4 héttel ezelőtti vizsgálaton ilyen volt a méhszájam mégsem mondtak/írtak fel semmit. 2 héttel ezelőtt terhesgondozáson CG3000 volt. 2 napja pedig megint voltam és megint CG2000. Rezidens volt a vizsgálaton, ő pedig írt fel nekem napi 2 db Theospirexet és napi 3 db magnéziumot kell szednem a 36.hétig.
Ma voltunk együtt a párommal és azóta görcsölgetek és fáj belül is
Nem értem eddig akkor miért nem írták fel.

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:34 hetesen ez a méhnyak rendben van. Nem tilos a szex, viszont óvatosan, ha görcsöt okoz
Vegyél még be magnézium és elmúlik.
4-es: Miből gondolod, hogy szerintem rendben van minden? Sehol nem írtam ilyet :D Nem tettem volna fel kérdést különben…
5-ös: vettem be éjjel 2 magnéziumot így szerencsére elmúlt, mára pedig minden rendben. Köszi

válasza:Négyes, nem értem, miért kelted tök feleslegesen a pánikot az összehordott hülyeségeddel 😂
Megrövidült méhnyakkal ZÁRT méhszájjal lehet szeretkezni, csak ne essen neki a férje.
Kapcsolódó kérdések:
Sziasztok! Hamarosan megszületik az első kisbabánk. :) Viszont a szülés várható időpontjának meghatározását nem teljes mértékben értem. Amennyiben pontosan tudom, hogy mikor volt az együttlétünk (2024.01.11.) akkor napra pontosan ti hogy számolnátok ki a szülés...
Tapasztalatok?
5 hónapja szültem, azóta teljesen más a szex. A gátsebem teljesen meggyógyult,azzal nincs baj. Nekem rossz élmény volt szinte minden nőgyógyászati vizsgálat a terhességem alatt, mert minden egyes alkalommal megvizsgált kézzel és eléggé fájt. A hüvelyi ultrahangot is a...
Szülés után ha eltelt már a 6 hét, akkor be szabad ülni egy kád vízbe, illetve engedélyezett az együttlét vagy csak akkor, ha már megvolt az orvosi kontroll is és mindent rendben találtak? Kicsit későbbre tudtam időpontot foglalni (pár nap csak).
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!