Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Szülés során kijött aranyérre...

Szülés során kijött aranyérre mit használjak?

Figyelt kérdés
Mit ajánlanátok? Soha nem volt ilyen problémám, és rengeteg féle csodaszert árulnak rá, fogalmam sincs melyiket vegyem. Borsónyi csomót érzek ott, különösebben nem fáj, nem ég, nem viszket.
jan. 4. 17:10
 1/3 anonim ***** válasza:
Ha nem okoz tüneteket, miért zavar? Nekem is van a terhesség vége óta (már 2 éves múlt a gyerekem), de csak akkor kenem reparonnal, amikor viszket néha, de általában tunetmentes.
jan. 4. 17:25
 2/3 anonim ***** válasza:
Nekem a Reparon kenőcs bevált.
jan. 4. 19:52
 3/3 anonim ***** válasza:
A válaszolok, le írtak szépen, ha fáj akkor kenőcs
jan. 4. 21:00

Kapcsolódó kérdések:

A A WandaVisionban és a Dr.Strange 2-ben nem úgy van, hogy aki használja a Darkholdot, annak harmadik szeme lesz?

Akkor Agathának és Wandának miért nincs? Mert Strange-nek kijött a Third eye.

A lábujjamon és a herezacskóm mellett is kijött valami és viszket, milyen kenőcsöt használjak rá?

A két dolog egyszerre jelent meg, ezért gondolom, hogy közük lehet egymáshoz.Képek: Minden nap tiszta alsóneműt húzok, és tiszta zoknit. Minden reggel zuhanyzom. Nem értem, mi lehet a baj. Milyen kenőcsöt vásároljak rá?

23 hetes vagyok és kijött az aranyerem. Mit használjak, hogy gyorsan elmúljon? Rostosat eszem és nem szorulástól jött ki!

Nem volt semmi oka, hogy előjött. Sok rostosat eszem... Maximum annyi, hogy sokat köhögök és lehet attól. Nem tudom mi váltotta ki. 2 nap múlva indulunk horvátokhoz nyaralni és félek így nagyon kellemetlen lenne a hosszú út. Ezért kellene valami gyors segítség ami...

5 hós babámnak kijött egy foga. Kell valahogy ápolni?

Vettem Mamos fogkefét, az van rá irva hogy 6 hos kortol. Milyen fogkrémet használjak? Vagy elég textilpelenkával átdörzsölni?

Kb. 2 hónapja kijött a szám sarkában a herpesz és azóta nem múlik el. Mit használjak rá, hogy ne ártson a babának?

Az igazság szerint az sem biztos hogy herpesz,lehet hogy kivan csak sebesedve de már túl hosszú ideje van meg és nem tudom miert nem akar begyógyulni.Lehet hogy a pici miatt?

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!