Szülés során kijött aranyérre mit használjak?

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Akkor Agathának és Wandának miért nincs? Mert Strange-nek kijött a Third eye.
A két dolog egyszerre jelent meg, ezért gondolom, hogy közük lehet egymáshoz.Képek: Minden nap tiszta alsóneműt húzok, és tiszta zoknit. Minden reggel zuhanyzom. Nem értem, mi lehet a baj. Milyen kenőcsöt vásároljak rá?
Nem volt semmi oka, hogy előjött. Sok rostosat eszem... Maximum annyi, hogy sokat köhögök és lehet attól. Nem tudom mi váltotta ki. 2 nap múlva indulunk horvátokhoz nyaralni és félek így nagyon kellemetlen lenne a hosszú út. Ezért kellene valami gyors segítség ami...
Vettem Mamos fogkefét, az van rá irva hogy 6 hos kortol. Milyen fogkrémet használjak? Vagy elég textilpelenkával átdörzsölni?
Az igazság szerint az sem biztos hogy herpesz,lehet hogy kivan csak sebesedve de már túl hosszú ideje van meg és nem tudom miert nem akar begyógyulni.Lehet hogy a pici miatt?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!