33 hetesen 1000 méhnyakal meddig lehet kihúzni ?

válasza:

válasza:Nekem is ez volt, csak a 28. Héten.
38-ra szültem sürgősségi császárral.
Napi 3000 mg magnézium és 200 progeszteron megoldotta

válasza:1100 volt a 28.héttől.
40+3-ra született a lányom, és elég nehezen tágultam.

válasza:3. Válaszoló! Neked milyen terápiát alkalmaztak?
Utána volt terhességed?
Én vagyok a 2. Válaszoló, én most szeretnék teherbe esni, de rohadtul félek a koraszüléstől, nem tudom ezt az egész méhnyak mizériát hogyan lehetne elkerülni.

válasza:Semmit nem kaptam, csak feküdni kellett majdnem végig. A 38.hét körül volt, hogy mondta a doki, hogy akkor most már lehet mindent is.
A második terhességemnél nem volt korai tágulás.
40+1-re született a fiam, roham szülés volt. Nagyon gyorsan tágultam, gyorsan és zökkenőmentesen született. Jött, mint a gyorsvonat. :D

válasza:5 és a méhnyakad sem rövidebb az átlagnál?
Nekem már a kiindulás is 34 mm volt. A második terhességemnél 33, de ott a terhességet meg kellett szakítani, szóval nem tudom mi lett volna ha.
Ez a fekvés dolog nálam is volt, utána azt mondták 33 hetesen, hogy nem kell tovább, ha vége a terhességnek akkor vége. Aztán mégsem lett vége, meg utána láttam, hogy végtelenül idejét múlt dolog a fekvés.
Kapcsolódó kérdések:
4 hét múlva kell mennem majd a dokihoz, de mi lesz ha addigra vmi történni fog és nem érzem majd? Ha mindent úgy csinálok mint eddig nem lesz semmi változás, ugye? Vagy ez nem függ össze azzal mit dolgozok ill mennyire eröltetem meg magam? Vagy felesleges ezen aggódnom?
Ma mérték a genetikai vizsgálaton, 45 mmet írtak a lapra. Doki szerint teljesen jó, és engem sem aggaszt. Csak sehol sem találok tartományt, mi a megfelelő méret hetekre bontva. Ebben tudna valaki segíteni?
Sietett a műtőbe, így nem tudtam megkérdezni sajnos. Ez azt jelenti, hogy elkezdett rövidülni és nemsokára lesz valami?
Az idő előttnél azt értem, hogy akár az első trimeszterben, de mindenképp a 20.hét előtt! Írd meg a méhszáj nyílás mértékét és hogy mit kellett rá szedned.
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!