Olvastam hogy a kórházba csinálnak az újszülött babának kéz és láb lenyomatot. Igaz ez? Szombathely

válasza:Érdemben nem tudok hozzászólni.
Nem ott szültem. De olyat már hallottam, hogy halva született vagy születés után néhány órával elhunyt babának csinálnak a talpacskájáról lenyomatot emlékbe az édesanyának.

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Császárral szeretnék szülni, ehhez szükségem lenne egy igazolásra, amit pszichológus állít ki, de akiket felkerestem nem tudtak segíteni. A téma érzékenysége miatt, privát üzenetben írjatok konkrét nevet kérlek.
Kedves Mindenki! Szombathelyen tervezek szülni, mivel farfekvéses a babám és a mi városunkban nem engedik hüvelyi úton megszülni, kapásból császároznak. Viszont Szombathelyen működik a dolog. A kérdésem, hogy kinek milyen tapasztalata van akár faros vagy sima vagy...
Rettegek a szüléstől és nem maga a tény rettent el, hogy szülni kell, hanem azalatt az egy hét alatt elszenvedett sok megaláztatàs (na persze a szobatàrsaknak is kijutott belőle bőven, a napi sírás mindenkinél megvolt), amit bent töltöttem egy kis komplikáció...
Sajnos nincsenek jó tapasztalataim az ottani orvosokkal és nem tudom kihez lenne jó járni terhesgondozásra ? Nektek kivel volt jó a kapcsolatotok? Kihez jártatok?
Sziasztok! 11 éve szültem itt Szombathelyen.21 óra vajúdás után megcsászároztak mert hiába kaptam oxitocint fájàsaim bizony voltak, de sajnos nem tágultam. Most ismét terhes vagyok.februárra vagyok kiírva. Érdekelne hogy itt Szombathelyen volt e valakinek császár után...
Az érdekelne, hogy kinél lehet időzített császárral szülni. A nőgyógyászom akihez járok, már nem dolgozik a szombathelyi kórházban. Van valakinek tapasztalata? Ha időzített akkor hova tudtok menni és ki az orvos? (Privát üzi is jöhet)
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!