Milyen emlékeket őrzöl a szülésedről és mikor történt a nagy esemény?

válasza:A fizikai nyomait a mai napig magamon viselem, ezen kivul hanyingert, ha eszembe jut. Igen, eleg traumatikus volt es a mai napig nem tudtam feldolgozni, pedig mar 5 eve volt. A haloingek, amiket a korhazban hordtam, megvannak meg valahol, de ennyi. Az is csak azert, mert ugy volt kezdetben, hogy lesz meg baba es hatha kelleni fog, de valoszinuleg ez mar nem fog bekovetkezni sose.
Magat az anyasagot azt szeretem es a kisfiam eddigi eletebol mindig elraktam valami jatekot, ruhat, targyat, amit szeretett regen. Persze nem az osszeset, csak a szamara kulonlegeseket.

válasza:

válasza:2023.10.21.💙
A lehető legsz@rabb emlékeket őrzöm arról a napról (sürgősségi császár), ezért nem is lesz több gyerek. De őt mindennél jobban imádom💙💙

válasza:

válasza:Mind a 2 szülésemre emlékszem elejétől a végéig.
2019 és 2021
Meg tudom érteni, aki csak egy gyermeke tudott vállalni. Nekem sem tudott testvérem születni egészségügyi okokból (anyukám nem volt alkalmas második baba kihordására.)
Bennem egy rettegés volt végig a szülés gondolatára, de apukajelölt sem volt a fogamzóképes korszakomban egyáltalán, illetve képtelen voltam vele összejönni. (Kész csodának tartom, hogy az "apuka" 49 éves korom környékén megnevezte magát, de akkor már késő volt a családalapítás.)
Nagymamám is igen nehezen szülte anyukámat, ő is egyedül nevelkedett.
Mégis van 3 mostohatestvérem apai részről, apám második házasságából. De velük nem sikerült szoros kapcsolatot létesíteni.

válasza:

válasza:

válasza:8-as válaszoló: ha 29 éves lányod van, akkor már akár az unoka is bármikor úton lehet. :)
Tehát 1997. március 15. volt a nagy nap. Én aznap sokat emlegettem az akkor még élő és egészséges édesanyámnak, hogy kereken egy hónapja volt az első "beavatásom" a felnőtt életbe. Régen volt, alig emlékszem már.
A többieknek szép napokat és erőt, egészséget kívánok a kicsi gyerekekkel! (Szerintem még a 2015. decemberi születési dátum is "kisgyerekkort" jelent.)
Kapcsolódó kérdések:
Milyen szempontokat tartasz szem előtt, amikor kísérőket, segítőket választasz magad mellé?
Létezik,hogy valakin nem látszik vajudás?
Két napja megy a hasam. Arcom felpuffadt. (ajkaim is, plusz orrom) Olyan furcsán fáj a hasam. (ezt nem tudom pontosabban megfogalmazni)és mintha keményebb is lenne. Fáj a derekam, a szemem, a fejem. És teljesen antiszociális vagyok, nincs kedvem senkivel sem...
a szülés utáni napok a kórházban , hogy teltek?
Gondoltam császár után, ha már letelik a 6 hét és lehet sexelni,amig nem hat a tabletta azzal védekezhetnénk...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!