Betegesen rettegek a szüléstől, császárt tudok intézni?
Kb 2 millió a keretem a császárra, ami nem hiányzik sehonnan. Nyilván magán helyen próbálkoznék, de hol? Sehol nem írják egyértelműen, hogy lehet ilyet, itt gyakorin meg azt írják, magánban az van, amit mondok.
Amiket olvastam, nem, én a természeteset nem vállalom.
A természetes szülés fétisesek, kötözködők, akik imádnak szenvedni, kíméljetek, nem reagálok, és a többi normális válaszolót is arra kérem, ne reagáljon nekik. Úgyis megjelennek

válasza:Az a baj, hogy bőven alatta vagyok… nekem egy olyan betegségem van, aminek fixen semmi köze ehhez
Hajlandó vagyok én fizetni

válasza:Köszönöm, ez nagyon jólesett!
Borzasztó állapotban vagyok… per pill is egyedül sírdogálok… :(

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Ha valaki nem akar saját gyereket, mert fél a szüléstől, ilyen indokkal van esély arra, hogy engedélyezzék az örökbefogadást. Tényleg nem tudom elképzelni, hogy szüljek, biztosan belehalnék, el sem tudom képzelni, hogy ott kijöjjön egy gyerek, meg az egyéb dolgok, szoptatás stb.
Sejtem, milyen dolgok állhatnak a háttérben, ám ha ezekre fény is derül, változni sajnos a dolog nem fog: hormonszintmérés bizonyítja, hogy 90%, hogy nem is tudnék teherbe sem esni, szinte semmi ösztrogént nem termelek, amit nem is bánok, ugyanis taszít a terhesség, a...
A legelejétől kezdve sarkalatos pontja volt az anyaságomnak a szülés. Nem is konkrétan a szülési fájdalomtól félek (attól is, de attól kevésbé), hanem a kiszolgáltatottságtól, attól, hogy maradandó sérülést szenved a hüvelyem, gátam és a beavatkozásoktól: kézzel...
Mindig is megviseltek a nőgyógyászati vizsgálatok (volt, hogy elsírtam magam, de fizikai tünetei is vannak, pl.: egekbe szökő pulzus, magas vérnyomás, remegő lábak, akaratlanul megfeszülő izmok ott lent), de a szülés gondolatától teljesen bepánikolok (egy gyerekkori...
Attól a pillanatól mikor betolnak, a műtét, utána a seb, felkelés, katéter....váááá félek, meg mi van ha komplikáció lesz? Vagy a kicsikével valami? Ti hogy győzitek le ezeket a gondolatokat. Szombat óta megy el darabokban a nyákdugóm, éjjel nagyon görcsöltem,...
Egyszerűen betegesen retteg a szülés miatti fájdalomtól. Azt mondja, szülni nem akar, csak a babát szeretné megkapni, szülés nélkül. Ezt persze nem gondolja szó szerint, vagy én már nem is tudom. El akar kezdeni spórolni, és keresni akar egy olyan orvost, akit...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!