Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » A Debreceni klinikán szültem...

A Debreceni klinikán szültem ott nem volt jó a tapasztalatom kinek mi a tapasztalata esetleg a debreceni Kenézy kórházal ott akarom a második babámat szülni de nem tudom hogy mire szamicsak ott?

Figyelt kérdés
júl. 2. 20:44
 1/4 anonim ***** válasza:
74%
A Kenézy sokkal jobb, mint a klinika
júl. 2. 20:56
 2/4 anonim ***** válasza:
80%
Én mindkettőben szültem, maga a szülés, a szülészorvos mindkét helyen rendben volt, nem voltak vele negatív élményeim, de azért úgy összességében tisztaság, ellátás, minden tekintetében a Kenézy sokkal jobb.
júl. 2. 21:40
 3/4 anonim válasza:
79%

A Kenézybe szültem a nagyfiamat is, a kicsit is ott fogom. A klinikán voltam vizsgálatok miatt, nekem elég volt annyi.

A Kenézy anno is jó volt, most is jókat hallottam ismeretségi körben. 😊

júl. 2. 22:17
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat vizsgálatokra oda járok de szülés tapasztalatom még nem volt de így még jobban eldőlt hogy ott fogok szülni a klinikán flegmák az emberel meg nálam annó nem segítettek ha segítség kellet vissza zavartak pont emiatt voltam kíváncsi a Kenézyre
júl. 3. 05:15

Kapcsolódó kérdések:

Debrecen Kenézybe szült manapság valaki? Tapasztalatok? Fixen epidurálist szeretnék kérni mivel az előző szülésem borzasztó volt ugyanitt.

Utoljára 7 éve szültem itt akkor bunkók voltak , edat nem kaptam, jól megkínozva éreztem magam és megalázva. Viszont higiénikusabb mint a Klinika. Legutóbb viszont sok mindenbe szerencsém volt, pl két ágyas szobát kaptam ami áldás volt , és az egy személyes szülőszobán...

Debrecen Kenèzy vagy Klinika? Tapasztalatokra lennèk kiváncsi melyik hely jobb szülés szempontjából?

Kb 1.5 hét múlva érkezik a baby-m eddig nagyon ragaszkodtam a Klinikához,aztán egyre több rosszat hallok róla,ugy alakult hogy Nst-re és Gbs/Eda szűrésre a Kenèzybe kellett mennem múltkor és nagyon kellemeset csalodtam az ott dolgozokban mindenki halál kedves volt,az...

Van aki szűlt már fogadott orvos nélkűl Debrecenbe a Kenézy kórházba vagy a klinikán, mik a tapasztalatok?

Leginkább a Kenézy korházban való szules erdekelne, de ha a klinikan szűltél -akkor is írhatsz tapasztalatot.!Koszi

Tudtok olyan orvost ajánlani Debreceni Klinikán aki a 22-24. héttől átvesz gondozasra más városból?

Van valakinek tapasztalata? Sajnos az itteni kórházi rendszer siralmas. Ha nem a főorvoshoz jársz és nem tejelsz, rád sem néznek.

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!