A Debreceni klinikán szültem ott nem volt jó a tapasztalatom kinek mi a tapasztalata esetleg a debreceni Kenézy kórházal ott akarom a második babámat szülni de nem tudom hogy mire szamicsak ott?

válasza:A Kenézybe szültem a nagyfiamat is, a kicsit is ott fogom. A klinikán voltam vizsgálatok miatt, nekem elég volt annyi.
A Kenézy anno is jó volt, most is jókat hallottam ismeretségi körben. 😊
Kapcsolódó kérdések:
Utoljára 7 éve szültem itt akkor bunkók voltak , edat nem kaptam, jól megkínozva éreztem magam és megalázva. Viszont higiénikusabb mint a Klinika. Legutóbb viszont sok mindenbe szerencsém volt, pl két ágyas szobát kaptam ami áldás volt , és az egy személyes szülőszobán...
Kb 1.5 hét múlva érkezik a baby-m eddig nagyon ragaszkodtam a Klinikához,aztán egyre több rosszat hallok róla,ugy alakult hogy Nst-re és Gbs/Eda szűrésre a Kenèzybe kellett mennem múltkor és nagyon kellemeset csalodtam az ott dolgozokban mindenki halál kedves volt,az...
Leginkább a Kenézy korházban való szules erdekelne, de ha a klinikan szűltél -akkor is írhatsz tapasztalatot.!Koszi
Van valakinek tapasztalata? Sajnos az itteni kórházi rendszer siralmas. Ha nem a főorvoshoz jársz és nem tejelsz, rád sem néznek.
Köszönöm a válaszokat. :)
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!