Epidurális érzéstelenítés mellett ugyanúgy lehet érezni a toló fájásokat, vagy legalább magát az ingert?

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:Mindent ugyanúgy éreztem.
Van összehasonlítási alapom, 2x csináltam végig minden nélkül, illetve 2x EDA-val, ami nem nagyon hatott. Ebből az egyikkel eljutottam a tolófájásokig, ő hüvelyi úton született, a 4. sürgősségi császárral.
Kapcsolódó kérdések:
Milyen volt? Mennyire hatott? Meddig adták (Hüvelyi szülés esetén érdekelne kifejezetten)
Az én dokim ezt megsem említette egyáltalán,hogy ilyen van teljesen véletlenül találtam ma rá és utána néztem. 37+5 napos vagyok. Sajnos nem találkozom már vele a szülésig magándolgai miatt. Amennyiben nekem nem készült ilyen, akkor nem is kaphatok ilyen...
Első babámat a Jáhn Ferencben szültem, vegül fájásgyengeség miatt császár lett, 41. Héten ballonos oxis indítás után. Mindenki nagyon rendes volt és a bent töltött idő is, azonban maga a szülés azért volt rossz élmény, mert ha bár tudták, hogy császár lesz mégis még 8...
Sziasztok kaptam epidurális érzéstelenítést szülés elött és érdekelne hogy kellett e szedni valakinek valamit utána hogy ne legyen komplikáció vagy nem?
És császárnàl melyiket használjàk?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!