Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Fahéj mint szülésbeindító?

Fahéj mint szülésbeindító?

Figyelt kérdés

Olvastam itt, hogy a fahéj be tudja indítani a szülést...

Most ez mennyire igaz? Mennyit kell belőle enni? Valakinek bejött?

2012. jan. 1. 19:27
 1/9 anonim ***** válasza:
36%
Dehogynem! Az orvosok szilvásgombócot adnak indítani!
2012. jan. 1. 19:35
 2/9 anonim ***** válasza:
Én azt hiszem, a "Bába válaszol" című homeopátiás, illóolajos , gyógynövényes... stb. könyvben olvastam, hogy a fahéj okozhat ilyesmit - pont ezért nem ajánlotta a szerző "idő előtt".
2012. jan. 1. 19:43
 3/9 A kérdező kommentje:
Ez így viccesen hangzik:D
2012. jan. 1. 19:43
 4/9 A kérdező kommentje:

Mármint az első válasz.

Remélem beindítja nálam hamarosan....

2012. jan. 1. 19:45
 5/9 anonim ***** válasza:
Szerintem nem fogsz tudni annyit elfogyasztani, hogy beinduljon tőle :) a fahéjas süti, kalács hidd el, nem fogja beindtani :)
2012. jan. 1. 19:57
 6/9 anonim ***** válasza:
Én rengeteg gyümölcslevest ettem terhesen, és mindig raktam bele fahéjat, sokat, mert úgy szeretem. És a 41. betöltött héten szültem.
2012. jan. 1. 20:03
 7/9 anonim ***** válasza:

Nem akarlak elkeseríteni, de szerintem semmi ilyesmi nem igazán hatásos... amíg nem akar megindulni a szülés magától addig nem is fog...

Én is próbálgattam minden legendás szülésbeindító dolgot már a kiírt időpontom előtt egy héttel (bár szerencsére azért én nagyon nem stresszeltem rá a dologra, inkább kíváncsiságból) és végül egy hetet túlhordtam a babámat...

2012. jan. 2. 15:51
 8/9 anonim ***** válasza:
Én rengeteg fahéjas tejbegrízt ettem, tonikot ittam... mégis burokrepesztéssel indították a szülést + 1 hét után.
2012. jan. 2. 16:33
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Én a harmadik szülésem előtt próbáltam a fahéjat. Délután fahéjas rizst ettem, másnap reggel mentem befeküdni a kórházba, mert lejárt az időm. Reggel vérvétel, utána nst. Nst közben elfolyt a magzatvizem. Lehet, hogy a fahéjtól...
2012. jan. 3. 12:45

Kapcsolódó kérdések:

Szülésbeindító praktikák? Már sok mindent kipróbáltam.

El vagyok keseredve, már majdnem mindenen túl vagyok, csak a bábakoktélt nem próbáltam, de azt nem is szeretném. Már 4nappal túl vagyok a kiírt napon, holnap be akarnak fektetni a kórházba. Valakinek van vmi jó tippje?

Milyen természetes szülésbeindító módok vannak, amik valóban használnak?

A bábakoktél kizárva,azt nem szeretném meginni! :) Tapasztalatokat szeretnék. Egy 41 hetes kismami,aki nem akar szülés indítást.

Fahéj? Írjon már az akinek tényleg "segített megindítani"a babuciját! Hogyan kell enni, mennyit?

Én ma ettem egy tányér tejbegrízt,nagyon sok fahéjjal,némi cukorral,de én nem érzek semmit!Mikor van ennek hatása,ha van egyáltalán????Köszönöm!

A fahéj nálatok bevált a szülés megindítására?

Tegnap próbáltam ki, hogy zabpelyhes tejbe tettem két kiskanál fahéjat, de nem lett tőle semmi. Nektek mi vált be?

1. Mitől van ez az erős gát/szemérem fájdalom? 2. Mikor kezdtétek a szülésbeindító szexet?

1.38+3hetes vagyok a 2.babámmal,az 1.terhességemnél nem volt ilyen tünetem.Főleg akkor érzem,ha fekvésből vagy ülésből szeretnék felállni.Hiába csiga lassan,vagy alig mozogva...egyszerűen azt érzem,hogy leszakad,szétreped a gátizmom.Esetleg ennek utóhatása,vagy a...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!