Par napja szinte folyamatosan fajdogal a derekam es az este a hasam is fajt, ment a hasam, gorcsolt, hidegrazasom is volt, aztan belealudtam. Lehet vajudas kezdete?
Masodik baba. Holnap toltom a 39 hetet.
Most is fajdogal a derekam, olyan mensi szeru. Nyakdugot meg nem vettem eszre es a viz sem szivarog meg.
Azert nem tudom hogy mikor is kell mennem, mert az elso szulesemnel szivargott a magzatviz es akkor mentunk is. Fajasok csak a korhazban voltak.

válasza:Kapcsolódó kérdések:
38 hetes vagyok. Az éjjel valamennyit bírtam aludni, de akkor is több, mint 12 órája tart a dolog.
- V. kinek hasonló? Tegnap este óta folyamatosan fáj a fenekem. (forgóm körül, mind a 2 oldalt) Eddig csak néha fájt, ha sokat álltam, mentem.
Az éjszaka arra keltem hogy fázok,mert átázott a hálóingem.Plusz tegnap óta fáj a hasam alja is.Mintha meg lenne.Szerintetek?Vagy már csak bebeszélem magamnak az egészet,mert már annyira türelmetlen vagyok...:)
Ma este kb.2 órája folyamatosan keményedik a hasam, és bele-bele szurkál. Nagyon rossz. Minek a jele lehet ez mit csináljak? A párom dolgozik egyedül vagyok itthon. Amig nincs vérzés meg magzatvíz folyás nem lesz gond ugye 36+5 km
Azóta nem történt semmi!Előre is köszönöm a válaszokat!
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!