37 +4 kismama vagyok, normális dolog hogy baba folyamatosan nyomja fel magát? Szinte már a mellem között van egy nagy és kemény dudor. Nem fáj, csak feszít. Tudnátok valamit mondani hogy ez minek a jele, vagy ez mindenkinél ilyen volt?
Figyelt kérdés
2012. ápr. 30. 17:16
1/4 anonim 

válasza:

válasza:Ez annak a jele, hogy egyre kevésbé fér. Nekem kb. 3 hete folyamatosan ezt csinálja, picit valóban fájdalmas, de már nincs sok, és kint lesz. :)
38 hetes km
2/4 anonim 

válasza:

válasza:Én is így vagyok vele, most vagyok 36+3. Nekem az bejött, hogy ilyenkor elkezdtem simogatni, és többnyire lejjebb költözik :)
Egyébként tényleg csak annak a jele, hogy kicsi már a hely neki.
3/4 A kérdező kommentje:
:) gondoltam erre én is, de jobb ha másoktól is ezt hallom ha már mindenkinek van akkor biztosan normális :)
2012. ápr. 30. 20:47
4/4 anonim 

válasza:

válasza:Az utolsó hetekben nekem már folyamatosan így volt.Volt olyan,hogy már fekve sem volt kényelmes.De megérte!
Kapcsolódó kérdések:
Tegnap este 11-től, több mint 12 órája, folyamatosan úgy 10-15 percenként erős menstruációs görcsre emlékeztető - vélhetően - jóslófájásaim vannak....
38 hetes vagyok. Az éjjel valamennyit bírtam aludni, de akkor is több, mint 12 órája tart a dolog.
Szülésem után 6 hétig folyamatosan véreztem elmúlt egy két napra utána megint megjött a dokim akkor megvizsgált azt mondta normális most megint...
El kezdtem a gyógyszert megint lehet attól?
38 hetes vagyok és reggel ota székelési ingerem van, nem folyamatosan de eléggé sürün. Ez normális?
mellete alig van már étvágyam, enyhe hányinger is társul néha. Azonkivül a székelési ingernél kemény a hasam , és az alhasnál enyhe fájdalmat is érzek. kicsit meg vagyok ijedve, de nagyon remélem nincsen semmi gond. a válaszokat elöre is köszi!
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!