39hetes vagyok, és elkezdett folyamatosan görcsölni a hasam mint ha megakarna jönni, a hátam is fáj. Elképzelhető hogy ma menni kell?
Figyelt kérdés
2012. szept. 10. 17:15
1/10 anonim 

válasza:

válasza:Állj be a zuhany alá és meleg vizet engedj a pocakodra. Ha rendszeresíti akko nagy eséllyel már ma meg lesz a babád, ha elmúlik akkor lehet, hogy csak joslók.
Megy a drukk majd írd meg mi lett az eredmény.
3/10 A kérdező kommentje:
elmúlt:)
2012. szept. 10. 20:00
4/10 anonim 

válasza:

válasza:Akkor jósló volt. :) De már a célegyenesben vagy....! :D
38 hetes km
5/10 Faff0529 

válasza:

válasza:Azért ne fogadj rá nagyobb összegben,h éjjel nem kell a kórházba mennetek ;) gratulálok! :)
6/10 A kérdező kommentje:
Már jó lenne ha kibújna nem mondom:)
meg ma kezdett lefelé "húzni " a hasam.
2012. szept. 10. 23:42
7/10 anonim 

válasza:

válasza:Szia! Amikor nekem az igazi fájásaim jöttek, eszemben sem volt a gyakorikérdések oldala!
8/10 A kérdező kommentje:
jól van nem fogok minden kis görcsre rohanni!
nem olyan görcs volt hogy össze sz.rjam magam!!!
2012. szept. 11. 09:47
9/10 anonim válasza:
Sziasztok. Énis görcsöltem tegnap délután. Azt hittük lesz vmi. Az tény hogy ittis ottis szúr, és nekem is húz a hasam lefelé. Gratula!!
10/10 anonim válasza:
10:50 es vagyok. én a 38adik hétben vagyok
Kapcsolódó kérdések:
37 hetes vagyok. Ma voltam orvosnál már 1 újjnyira ki vagyok nyílva . Innentől mennyi még kb a szülésig az idő?
Meg lesz a 3 hét vagy hamarabb is jöhet? Mostantól akkor folyamatosan tágulok?
Ma 2 hete hogy késik a nensim,folyamatosan émelygek,állva eltudnék aludni,melleim fájnak,teszt negatív! Elképzelhető, hogy nem vagyok terhes?
az orvos múlt szombaton azt mondta az ultrahangon hogy megvastagodott méhnyálkahártyát lát,ebből bármi lehet,a spermiumok útja kiszámíthatatlan,de ennyire???
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!