Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » 37 hetes vagyok. Ma voltam...

37 hetes vagyok. Ma voltam orvosnál már 1 újjnyira ki vagyok nyílva . Innentől mennyi még kb a szülésig az idő? Meg lesz a 3 hét vagy hamarabb is jöhet? Mostantól akkor folyamatosan tágulok?

Figyelt kérdés

2012. júl. 2. 16:36
 1/5 anonim ***** válasza:
Nem biztos a tágulás üteme. Még simán kihúzhatod a végéig.
2012. júl. 2. 16:38
 2/5 anonim ***** válasza:
Szia! Én 36 hetesen egy ujjnyira voltam kinyílva, és ez a szülésig így maradt. A doki nem mondta, hogy ez rossz, vagy hogy előbb szülök. Kismamajógára jártam, ott nem csinálhattam bizonyos ászanákat (pl. törökülés, terpesz), mert az segít a tágulásban. Szerintem ne izgulj, a tested tudja mi neki a legjobb! Ja, én a 40. hétre szültem!
2012. júl. 2. 17:13
 3/5 xStefix ***** válasza:

Én először 26 hetesen, most 32 hetesen nyíltam ki. Az elsőt 9 nappal, a másodikat 3 nappal kiírás előtt szültem...

Ez semmit nem jelent.

2012. júl. 2. 17:47
 4/5 anonim ***** válasza:

Ez még semmi:)

Az első babámmal a 21.héten kinyíltam és túlhordtam.

A másodikkal a 9.héten nyíltam ki és őt is túlhordtam, a 42.héten kellett indítani.

2012. júl. 2. 21:40
 5/5 A kérdező kommentje:
Oké.Köszönöm .:)
2012. júl. 2. 23:17

Kapcsolódó kérdések:

37 +4 kismama vagyok, normális dolog hogy baba folyamatosan nyomja fel magát?

Szinte már a mellem között van egy nagy és kemény dudor. Nem fáj, csak feszít. Tudnátok valamit mondani hogy ez minek a jele, vagy ez mindenkinél ilyen volt?

Egy hónap van még a szülésig, és keménynek érzem a hasam, nagyon sokszor, igazából majdnem folyamatosan. Ez jelenti, hogy hamarabb szülök?

Nem fáj, és nem olyan, mint amikor "megkeményedik", majd pihenés hatására megint puha, hanem csak folyamatosan kemény. Április végére vagyok kiírva, most tehát 36+3 napos vagyok.

Folyamatosan enyhe görcs? Vagy már csak ennyire rágörcsölök? 39h km

Már nagyon szeretnék megszülni :) csak ezen jár az agyam.

Par napja szinte folyamatosan fajdogal a derekam es az este a hasam is fajt, ment a hasam, gorcsolt, hidegrazasom is volt, aztan belealudtam. Lehet vajudas kezdete?

Masodik baba. Holnap toltom a 39 hetet. Most is fajdogal a derekam, olyan mensi szeru. Nyakdugot meg nem vettem eszre es a viz sem szivarog meg. Azert nem tudom hogy mikor is kell mennem, mert az elso szulesemnel szivargott a magzatviz es akkor mentunk is. Fajasok csak a korhazban voltak.

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!