A kiírástól számítva mennyi időre indítanak szülést általában?
Nálunk úgy volt,hogy a 40. hét végén zavart be a doki,mert már félig nyitva voltam. Bent kérdeztem,hogy nem e lehetne megindítani,de azt mondták,ha nincs gond,akkor a 42. hétig várnak. Szerencsére 2 potya nap után megindult magától :-)
(Szolnok megye)
Ne parázz,addig még simán megindulhat!! A lényeg,hogy próbáld meg a gondolataidat elhessegetni!!
Mielőbbi könnyű szülést és egészséges kisbabát!! :-)
Üdv: 3 lányos,20hkm
Szia!
Nekem szeptember 19-én járt le az időm, és nem kellett befeküdni. Jó volt az nst görbém, doki mondta, ha vasárnap estig nem lesz meg, akkor hétfőn kell befeküdni, a kórházban várunk még egy pár napot, de a jövőhéten megindítják. Az már kérdés h mikor :) De hátha megindulna magától!! Szorítsatok csajok!!! :)
(Szolnok megyéből)
Pécsett az én dokim a 42. hetet már nem engedi elkezdeni. Mi a 40+6. napon mentünk indításra (július 1-re voltam kiírva és 5.-én indították)(előtte nap kellett befeküdni, de hazaengedtek estére) de reggel elkezdett folyni a magzatvíz, oxira sem tágultam fél 8-tól, fájásom sem volt (érezhető, a gép szépen mutatta a görbéket), császár lett 17-kor. A babó egészséges én hamar felépültem, és nem bánom, hogy császár lett, sőt :)
2,5 hónapos manó anyukája
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!