Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Apukák! Bent voltatok szülésné...

Apukák! Bent voltatok szülésnél? Mi a véleményetek erről?

Figyelt kérdés
Az én párom apás szülést szeretne, de még nem hallgattam meg véleményeket, most csak kíváncsi vagyok, kinek mi erről a véleménye. Jót tesz egy férfinek, esetleg nők, titeket megnyugtatott vagy frusztrált a jelenlétük?

2012. nov. 10. 21:44
1 2 3 4
 1/31 anonim ***** válasza:
66%
Apu bent volt mikor születtem anya szerint nagyon hősiesen viselte,bár apa nem akart bemenni :D És a szülőszoba előtt rángatta be anya. Végülis mind a ketten örültek,hogy így történt :)
2012. nov. 10. 21:47
 2/31 anonim ***** válasza:
13%
Csodálatos élmény, a férjed az életben nem fog többször megd.gni.
2012. nov. 10. 21:51
 3/31 anonim ***** válasza:
23%
Semmi keresnivalója nincs egy férfinak a szülőszobán. Természet ellen való. Mióta a világ világ a szülés mindig az asszonyok magánügye volt. És így is kellett volna maradnia.
2012. nov. 10. 21:53
 4/31 anonim ***** válasza:
78%

"Csodálatos élmény, a férjed az életben nem fog többször megd.gni."

Tudod nem mindenki olyan puha p*csnek szül gyereket, akinek ez olyan törést okoz a kis lelki világába, hogy többet ne érjen az asszonyhoz.

2012. nov. 10. 21:54
 5/31 anonim ***** válasza:
79%

"Semmi keresnivalója nincs egy férfinak a szülőszobán. Természet ellen való. Mióta a világ világ a szülés mindig az asszonyok magánügye volt. És így is kellett volna maradnia."

Ahhoz képest jó pár olyan kultúra létezett ahol jelen volt az apa a szülésénél. pl.: a magyar paraszti kultúrában is

2012. nov. 10. 21:55
 6/31 anonim ***** válasza:
23%

Mostanában lett szokás, hogy a nők azt akarják, legyen benn a férjük, vagy ha ő nem,akkor egy barátnő stb. Mintha enélkül nem tudnák megszülni a babát. Régen nem volt bent senki idegen az orvosokon kívül,mégis gond nélkül megszülettek a gyerekek.

Van, ahol a férfinek nem okozott problémát az apás szülés.

De ismerek két családot is, ahol az apa megundorodott a feleségétől, és nem sokkal a baba születése után elváltak.

Nálam nem volt bent a férjem,de nem is engedtem volna,hogy bent legyen. Egy vajúdó nő nem vonzó látvány, és nincs is akkor szükség rá.

2012. nov. 10. 21:55
 7/31 anonim ***** válasza:
31%
Ebben az esetben nem a puha p..csétől lesz impotens, hanem attól, hogy nehogy megint olyan fájdalmat okozzon az asszonynak, balga! A szerencsétlen manus csak a fájdalmat látja, abban tud együttérezni, de az örömöt az asszony egymaga éli meg, férjuram abból rendesen kimarad.
2012. nov. 10. 21:58
 8/31 anonim ***** válasza:
88%

Sosem tudnék ilyesmi miatt megundorodni a feleségemtől, sőt, én is része akarok lenni annak a csodálatos élménynek, amikor a gyerekünk megszületik. Marhára nem érdekel, mennyire "nem vonzó egy vajúdó nő", láttam már a páromat rossz állapotban, ő is engem, és egy kicsit is intelligens ember, ha szereti a párját, az ilyen dolgokon képes felülemelkedni.

24/F

2012. nov. 10. 22:00
 9/31 anonim ***** válasza:
84%
Nekem a férjem végig ott volt, és nagyon sokat segitett, hogy nem maradtam egyedül a szülés alatt sem. A gyerek idöközben már felnött, de a férjem azóta is örül, hogy részt vett a gyerekünk megszületésében. Eszébe sem jutott, hogy emiatt megundorodjon tölem, söt inkább javult a szex is utána.
2012. nov. 10. 22:00
 10/31 anonim ***** válasza:
89%

Az én párom azt mondta, ha ki merem zárni a szülésről, egy életre megharagszik, és igaza van :) Ketten csináltuk meg, az a minimum, hogy támogat szülés közben!

Tapasztalatok a családból:

-Párom bátyja benn volt a gyermeke(ik) születésénél, nagyon jó élmény volt neki, szexuális élettel semmi gond.

-Édesanyám 3. szülése, ahol a nevelőapám volt vele, ő kettőt szült úgy, hogy apám nem volt benn a szülésnél, azt mondta ég és föld a különbség, szexuális életük kitűnő.

-Mostohaanyám (aki csak 4 évvel idősebb nálam :D) szülésén sem volt benn apám, ő nem akarta, hogy "tönkremenjen a szexuális életük". Apám már a gyermekágy alatt is megcsalta, úgy ahogy tette ezt évekig anyámmal.

Tanulság: egy jó kapcsolatba nem fog belebarmolni a szülés, ettől egy normális férfi nem fog kiábrándulni a párjából, sőt, a legtöbb ismerős nekem úgy nyilatkozott, hogy jobban tiszteli őt ezek után :)

2012. nov. 10. 22:01
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!