Milyen volt annak a szules aki intenziven sportolt elotte?
Ugyan nem ilyen intenzíven, de rettentő sokat kerékpároztam napi szinten, sokszor 100 km felett naponta.
A terhességemet is végigúsztam, kirándultam, kerékpároztam.
Szerintem ennek is köszönhető, hogy semmi zsír nem jött rám és nagyon könnyű és gyors szülésem volt.
Versenyszerűen szertornáztam gyerekkoromban, terhesség előtt is rendszeresen jártam konditerembe, futni, vékony voltam mindig is, és izmos.
Első terhességemet nagyon jól viseltem, bár 15 kiló felcsusszant rám, bár, szülés után 1-2 kiló maradt belőle rajtam csak. DE...a szülésem borzasztó volt, egyáltalán nem akart beindulni, 12 órás oxis vajúdás után megcsászároztak, hát az nekem megváltás volt....úgyhogy ne haragudj, de ha belőlem indulunk, akkor semmi köze nincs a testalkatodhoz....de azért kívánom,hogy legyen szép, könnyű szülésed!
Amúgy én most várom a másodikat, 37. hétben járunk, hát remélem, hogy most könnyebb szülés vár rám is :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!