Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Akinek leszálló has előzte...

Akinek leszálló has előzte meg a szülést, mennyivel korábban történt ez?

Figyelt kérdés

És a kiírt dátumhoz képest?

Már vágom a centit és nagyon szeretném tudni, hogy mik az esélyeim :)

2014. máj. 11. 22:01
 1/5 anonim ***** válasza:

Pontosan 1 héttel hamarabb szállt le a hasam. Meg is jegyezték sokan, hogy ebböl nemsokára szülés lesz. Rá 1 hétre meg is szültem, spontán. Ekkor voltam 39+4 hetes.

Te hol tartasz már? :)

2014. máj. 11. 22:09
 2/5 anonim ***** válasza:

szia!

nekem két héttel a kiírt előtt mondták h. leszállt 28 péntekre voltam kiírva és 21 pénteken szűltem 1 hét

2014. máj. 11. 22:09
 3/5 A kérdező kommentje:

39+4 :)

Nekem is ma mondta a férjem, hogy lejjebb ment a hasam. Annyira nincs semmi jele, hogy szülni akarnék, hogy kezd olyan érzésem lenni, hogy belőlem megy majd érettségizni...

Bíztam a hidegfrontban, de egy enyhe fejfájáson kívül a nagy semmi, még egy kis görcs se.

2014. máj. 11. 22:19
 4/5 anonim ***** válasza:
Szia nekem 35 hetesen teljesen lement és 39+0 szültem.
2014. máj. 11. 23:44
 5/5 anonim ***** válasza:
Nekem is olyan 5 hettel szules elott mar mindenki megtalalt, hogy nem fogom kihuzni a vegeig...de kihuztam es meg 4 napot...igy lett 40 het es 4 nap. Nem tudom te hogy vagy, de en mar alig birtam menni!!!!
2014. máj. 12. 02:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!