Mit vigyek egy frissen szült nőnek a kórházba?
Cappy gyümilére meg narancsra gondoltam, esetleg eper is mehet? csoki? azt nagyon szereti, de nem tudom ezt szabad-e..
Köszi
Gyümölcslé,narancs mehet.Viszont epret,csokit nem ajánlott,mert ha szoptat,akkor az átmehet a tejjel,és gondokat okozhat a kicsinél.
Vihetsz még esetleg valamilyen baba magazint,én annak nagyon örültem. :)
Narancsot sem szabad, mert a citrusfélék nagyon felfújják a gyereket. Amit lehet az az alma. Gyümölcsléből is almát vigyél, mert a barack, vegyesgyümi(bogyósok)szintén nem jók. Vigyél inkább (zöld)teát!
Sütit vihetsz neki!
gyümölcsléket a sote2-n például nem engedtek inni
csoki meg ice tea ha szereti mehet.
na most jól összekevertetek :)
akkor egy almás cappy? azért gondoltam a multivitaminost, vagy barackost, mert azok sokkal rostosabbak. Meg veszek pár szem almát, bár a csokit sokkal jobban szereti :)
Ásványvíz, húsleves volt ami nekem nagyon jól jött mindig :) Inkább 100%-os gyümilevet vigyél, mint Cappyt, de azt sem nagyon szokták ajánlani.
Narancs kicsípheti a pici popiját, csoki megfájdíthatja a hasát... Nem egyszerű :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!